Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Υπέροχο συνοδευτικό που ταιριάζει με όλα τα φαγητά. Τι χρειαζόμαστε: 250 γραμ. αμπελόφυλλα 1 κούπα ρύζι 1 ματσάκι άνιθο 1 ματσάκι δυόσμο 1/2 ματσάκι μάραθο 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ παραδοσιακή συνταγή για ντολμάδες, που έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας, που είχαν έρθει απ᾿ την Πόλη. Στην κανονική συνταγή, πάνε κουκουνάρια και σταφίδες,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτό τον καιρό τα κληματόφυλλα είναι λεπτά και τρυφερά, οπότε είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να τα κάνουμε ντολμαδάκια. Αν περισσέψουν να φυλάμε στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 60 αμπελόφυλλα 2 φλιτζάνια ρύζι καρολίνα 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 4 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ½ ματσάκι άνηθο ½[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 13/10/2015 σε Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Ορεκτικά - Μεζέδες, Ρύζι - Ριζότο, Συνταγές Ντολμαδάκια γιαλαντζί με σάλτσα ντομάτας στο φούρνο Ένας[...]
Πηγή: sintayes.grΤα ντολμαδάκια γιαλαντζί τα λατρεύω από μικρό παιδί. Τα λατρεύω τόσο πολύ, που μου έχουν φανεί νόστιμα ακόμα κι εκείνα τα αηδιαστικά τα έτοιμα της κονσέρβας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα σημερινά ντολμαδάκια γιαλαντζί (μόνο με ρύζι, χωρίς κιμά) έχουν διαφορετικά συστατικά από άλλα, που έχουμε προτείνει εδώ κατά καιρούς. Έχουν και διαφορετική[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά ρύζι: 1 φλιτζάνι του τσαγιού αμπελόφυλλα: 400 γρ. λεπτά φρέσκα άνηθος: 1 ματσάκι ψιλοκομμένος δυόσμος: 1½ κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένος φρέσκα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά ρύζι: 1 φλιτζάνι του τσαγιού αμπελόφυλλα: 400 γρ. λεπτά φρέσκα άνηθος: 1 ματσάκι ψιλοκομμένος δυόσμος: 1½ κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένος φρέσκα[...]
Πηγή: icookgreek.com Λατρεμένα τα ντολμαδάκια και όταν τα κάνεις και με φρέσκα, τρυφερά φυλλαράκια είναι ότι καλύτερο! Υλικά 500 γρ. κληματόφυλλα φρέσκα ή σε άλμη 2 μάτσα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΝτολμαδάκια γιαλαντζί ή σαρμαδάκια, όπως και να τα πείτε, το σίγουρο είναι ότι κανείς δε μπορεί να φάει μόνο ένα ! Τα έφτιαξα με αμπελόφυλλα που μάζεψα από την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΝτολμαδάκια γιαλαντζί Τούρκικη λέξη, yalanci , που μεταφέρθηκε αυτούσια στα Ελληνικά: είναι ο ψεύτης και, κατ' επέκταση, ψεύτικος, ο ψευδεπώνυμος, ο ιμιτασιόν[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά ρύζι: 1 φλιτζάνι του τσαγιού αμπελόφυλλα: 400 γρ. λεπτά φρέσκα άνηθος: 1 ματσάκι ψιλοκομμένος δυόσμος: 1½ κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένος φρέσκα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: 1/2 κιλό φρέσκα κληματόφυλλα ή από βάζο 1 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 φλυτζάνια του τσαγιού ρύζι Καρολίνα 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά για 70-80 ντολμαδάκια 250 γρ. αμπελόφυλλα φρέσκα ή σε άλμη 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κιλό κρεμμύδια ψιλοκομμένα 35 γρ. κουκουνάρι 1 φλιτζ. ρύζι 2 κουτ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 100 ντολμαδάκια) 500γρμ Αμπελόφυλλα 300γμ Ρύζι Καρολίνα 5τεμ κρεμμύδια φρέσκα 3τεμ κρεμμύδια Ξερά 500ml Ελαιόλαδο 1 Mάτσο άνηθο 1,5lt Ζωμό λαχανικών[...]
Παραδοσιακά και σίγουρα ένα φαγητό που σχεδόν όλοι το αγαπάμε. Δεν θα δώσω μία διαφορετική εκδοχή γιατί έτσι μου αρέσουν.Δεν είναι και τόσο δύσκολο.Το[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΗ παραδοσιακή συνταγή για ντολμάδες, που έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας, που είχαν έρθει απ᾿ την Πόλη. Στην κανονική συνταγή, πάνε κουκουνάρια και σταφίδες,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr