Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥΛΙΚΑ 150 γρ. κουνουπίδι 1 σκελίδα σκόρδο 40 γρ. κόκκινο κρεμμύδι 1 κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ (πιπερόριζα) 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλάκια κιτρινόριζα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα εσκαλόπ είναι κρέας που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες και τις κτυπάμε (με το γουδοχέρι) για να λεπτύνουν και να απλώσουν. Τα Εσκαλόπ γαλοπούλας με ζαμπόν[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr