Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Παντα γλασσε ρυζι στο ρυζογαλο. Νομος απαραβατος. Για δοκιμαστε και πειτε μου Τι χρειαζόμαστε: 100 γρ ρύζι γλασσε 1 Λτρ.γαλα 160 γρ ζάχαρη 35-40 γρ. Κορν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά -1/2 με 3/4 της κούπας ρύζι γλασέ -3 κούπες νερό -1/3 κουτ.γλ αλάτι -1 κούπα περίπου ζάχαρη -4 κ.σ ανθός αραβόσιτου βανίλια η 4 κ.σ κορν φλάουερ και 2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr2 κούπες νερό 5 κουταλιές ρύζι γλασσέ 2 φακελάκια τσάι καραμέλα 5 κούπες γάλα 5 κουταλιές ζάχαρη 9 κουταλιές κορν φλάουρ Οδηγίες 10 Minutes Βράζουμε το ρύζι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ κρόκος Κοζάνης ή η ελληνική ζαφορά ( saffron ), όπως συνήθως λέγεται, ανήκει στην καλύτερη ποιότητα σαφράν σε ολόκληρο τον κόσμο. Συγκαταλέγεται στα πιο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΡυζόγαλο με γάλα εβαπορέ και κακάο By Ioanna Baltsaki , Apr 1, 2017 Το αγαπημένο επιδόρπιο εδώ και πολλά χρόνια. Μια παραλλαγή της κλασσικής συνταγής[...]
Πηγή: ioannasblog.comΟ κρόκος Κοζάνης ή η ελληνική ζαφορά ( saffron ), όπως συνήθως λέγεται, ανήκει στην καλύτερη ποιότητα σαφράν σε ολόκληρο τον κόσμο. Συγκαταλέγεται στα πιο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά -1/2 με 3/4 της κούπας ρύζι γλασέ -3 κούπες νερό -1/3 κουτ.γλ αλάτι -1 κούπα περίπου ζάχαρη -4 κ.σ ανθός αραβόσιτου βανίλια η 4 κ.σ κορν φλάουερ και 2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΡυζόγαλο με γάλα εβαπορέ και κακάο By Ioanna Baltsaki , Apr 1, 2017 Το αγαπημένο επιδόρπιο εδώ και πολλά χρόνια. Μια παραλλαγή της κλασσικής συνταγής για[...]
Πηγή: ioannabaltsaki.blogspot.grΠρόκειται για το κλασικό ρυζόγαλο, που μας έφτιαχναν οι μαμάδες μας όταν ήμασταν παιδιά, για απογευματινό γλύκισμα, ή και για εύκολο βραδινό. Αν μάλιστα του[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια παραλλαγή του κλασικού ρυζόγαλου για τους λάτρεις της σοκολάτας. Τι χρειαζόμαστε: 1 λίτρο γάλα 1 κουβερτούρα 2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ 10 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα εύκολο και ελαφρύ γλύκισμα για όλες τις ώρες. Υλικά για 8 μερίδες 1 ½ lt γάλα 50 γρ. ρύζι γλασέ 160 γρ. ζάχαρη 20 γρ. κορν φλάουρ 2 κρόκους αβγών 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥπάρχουν στιγμές που μέσα από μια χαραμάδα βρίσκουμε ανακούφιση. Μια σκηνή από τα παλιά αλλά και μια κουταλιά μπορεί να γλυκάνει, να στρογγυλέψει, ακόμα και[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαταναλώνεται,σπίτι μας,παντός καιρού,σε μεγάλες ποσότητες.Με ταξιδεύει σε μωρουδίστικες εποχές,εικόνες σε παλιές καρτ ποστάλ, με άρωμα βανίλιας και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣτο ψυγείο μου τον τελευταίο χρόνο πηγαινοέρχεται πολύ γάλα. Το βλαστάρι μου, βλέπετε, πίνει κατα μέσο όρο ένα λίτρο γάλα την ημέρα, πολλές φορές δε, το[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΠρόκειται για το κλασικό ρυζόγαλο, που μας έφτιαχναν οι μαμάδες μας όταν ήμασταν παιδιά, για απογευματινό γλύκισμα, ή και για εύκολο βραδινό. Αν μάλιστα του[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά Γάλα 1 λίτρο Νερό 2 φλυτζάνια Ρύζι γλασέ 1 φλυτζάνι Αλάτι 1 πρέζα Κορν φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ 2 κουταλιές σούπας Ζάχαρη 1 φλυτζάνι Βανίλια 2 τεμ Κουβερτούρα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥπάρχουν στιγμές που μέσα από μια χαραμάδα βρίσκουμε ανακούφιση. Μια σκηνή από τα παλιά αλλά και μια κουταλιά μπορεί να γλυκάνει, να στρογγυλέψει, ακόμα και[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 1/2 lt γάλα 60 γρ. ρύζι γλασέ 160 γρ. ζάχαρη 20 γρ. κορν φλάουρ 2 κρόκους αβγών 1-2 βανίλιες Οδηγίες Βράζουμε το 1lt γάλα με το ρύζι στην κατσαρόλα για 15[...]
Πηγή: cookpad.com/gr