Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Μοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε που ο άνθρωπος κυνηγούσε την τροφή του και γι’ αυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΓλώσσες έχει σήμερα το μενού και το πιο συνηθισμένο μου είναι να της βουτάω στο αλεύρι και να της τηγανίζω σε λαδάκι, ίσα να τους φτάνει μέχρι τη μέση. Όχι[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr4 γλώσσες (καθαρισμένες, ολόκληρες) 3 κ.σ. μουστάρδα γλυκιά 1 κ.σ. σούπας μέλι 2 κ.σ. λευκό κρασί 1 κ.σ. κόκκους διαφόρων πιπεριών 1 κ.γ. μαντζουράνα 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε που ο άνθρωπος κυνηγούσε την τροφή του και γι’ αυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά Γλώσσες φιλέτο 3 τεμ κατεψυγμένες Καλαμποκάλευρο 5 κουταλιές της σούπας Νερό ζεστό 1 φλιτζάνι του τσαγιού περίπου Αλάτι - πιπέρι Δυόσμο 1 κουταλιά της[...]
Πηγή: chefoulis.grΜοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε που ο άνθρωπος κυνηγούσε την τροφή του και γι’ αυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 4 άτομα) 4 γλώσσες της μερίδας χωρίς πέτσα (ή 4 φιλέτα από μεγάλες γλώσσες), 2 κοφτές κουταλιές βούτυρο + 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 4 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: 4 γλώσσες (καθαρισμένες ολόκληρες) 3 κ.σ. μουστάρδα γλυκιά 1 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. λευκό κρασί 1 κ.σ. κόκκους διαφόρων πιπεριών 1 κ.γ. μαντζουράνα 1[...]
Πηγή: greekcook.gr4 γλώσσες των 225γρ. – 250γρ. 1 φλιτζ. περίπου ελαιόλαδο για να λαδώσουμε τα ψάρια αλάτι Πλένουμε και καθαρίζουμε τις γλώσσες μας. Προθερμαίνουμε το φούρνο[...]
Πηγή: cooklos.gr2 γλωσσες φιλετο 300 γρμ μικρες προβρασμενες γαριδες 2 κουταλιες ελαιολαδο για το ψησιμο της γλωσσας στο τηγανι Ι φλυτζανι ρυζι μπασματι 1 μεγαλη κρεμα[...]
Πηγή: cooktherapy.grγλώσσα μοσχαρίσια με σάλτσα μουστάρδας by pandespani Μοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr