Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 104 συνταγές
Τις περισσότερες φορές πλακί λέμε την συνταγή αυτή χωρίς τις πατάτες και αντί για τσιπούρα,κ ολιό ή σκουμπρί. Δοκιμάστε την όμως κ΄έτσι και θα δείτε πως[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια το σπανακόρυζο 75 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο ,100 γρ. πράσο, ψιλοκομμένο ,100 γρ. κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα ,350 γρ. φρέσκο σπανάκι,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookειναι απιθανο φαγητο !! με τοσα ωραια υλικα .και ωραια χρωματα!! πολιτικη κουζινα. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ 1 τσιπουρα 1 κοκκινη 1 κιτρινη 1 πορτοκαλλι 1 πρασινη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜΙΑ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΙΑ! ΥΛΙΚΑ 1 τσιπούρα ,η, οτιδήποτε μεγάλο ψάρι 3 μέτριες πατάτες 2 καρότα 2 κρεμμύδια 2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜερίδες: 2 Xρόνος: 25' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη | Νηστίσιμη τσιπούρες λάδι λεμόνι μαιντανό κρεμμύδι αλατοπίπερο Καθαρίζουμε και πλένουμε τις[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 τσιπούρα ή 1 λαυράκι (βάρος περίπου ένα κιλό) ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 χυμός λεμονιού 6 πατάτες 750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες[...]
Πηγή: sidagi.gr1 μεγάλο πράσο (μόνο το λευκό μέρος), κομμένο σε λεπτές φέτες 50 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο 1 καρότο (200 γραμ.), κομμένο σε λεπτές φέτες 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 τσιπούρα 1000γρ. - 1.250γρ. 1 κιλό χοντρό αλάτι 1/4 του λίτρου σάλτσα αγιολί Πλένετε το ψάρι χωρίς να του βγάλετε τους βρόγχους και τα λέπια. Καλύπτετε τον[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤσιπούρες γεμιστές με λαχανικά, τυλιγμένες με λαδοκολα και ψημένες στο φούρνο!!! Τι χρειαζόμαστε: 2 τσιπούρες 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη 1 πιπεριά κόκκινη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλό θα είναι να καταναλώνονται τα ψάρια πιο συχνά ψητά ή βραστά και όχι τηγανιτά, αφού το τηγάνισμα καταστρέφει ένα μεγάλο μέρος των ω-3 λιπαρών οξέων που[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι μια εύκολη συνταγή και νόστιμη. Τι χρειαζόμαστε: 4 τσιπούρες 4 σκελίδες σκόρδο ρίγανη λάδι λεμόνι Καθαρίζουμε πλένουμε και στεγνώνουμε τις τσιπούρες.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 2 τσιπούρες Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Για τη γέμιση: Ψίχα ψωμιού από μισό φραντζόλι 3 κ.γ. βούτυρο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες Μαϊντανό Αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΖουμερή τσιπούρα στο φούρνο με δεντρολίβανο. Τι χρειαζόμαστε: 1 Τσιπούρα λεμονάκι όσο θέλετε 1 κλωναράκι δεντρολίβανο αλάτι ρίγανη 3 λωρίδες κρεμμύδι (όπως τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 1 άτομο 1 τσιπούρα καλά καθαρισμένη αλάτι, πιπέρι φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα σέλινο ψιλοκομμένο 1 κόκκινη πιπεριά 1 σελινόριζα κομμένη σε λεπτές[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά 2 τσιπούρες 5-6 κολοκυθάκια κομμένα ροδέλες 4-5 καρότα κομμένα ροδέλες 3 κρεμμύδια κομμένα φέτες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 3 ντομάτες σε φέτες[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 4 μεγάλες τσιπούρες 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λωρίδες δεν είχα αυτή τη φορά 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λωρίδες 3-4 κλωνάρια σέλινο, ή σέλερι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 2 ψάρια) 2 μεσαίες τσιπούρες 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ούζο 1 λεμόνι κομμένο σε φετάκια 4 κλαδάκια φρέσκο δενδρολίβανο 6 κλωναράκια μάραθο ½ φινόκιο[...]
Πηγή: greekmasa.grΟι τσιπούρες είναι από τα πιο νόστιμα ψάρια και νομίζω αρέσουν στους περισσότερους. Φροντίζω να τις μαγειρεύω τακτικά και με διάφορους τρόπους, έτσι ώστε να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr