Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Μια εναλλακτική καρμπονάρα για να μην τρώμε συνέχεια αλλαντικά τώρα που υπάρχουν άφθονα λαχανικά Υλικά 300gr πένες 2 μικρά κολοκυθάκια 1 μικρό καρότο 250gr[...]
Πηγή: greekmasa.gr500 γρ. ζυμαρικά 1/4 κόκκινη πιπεριά 1/4 κίτρινη πιπεριά 1/4 πορτοκαλί πιπεριά 2 κρεμμύδια ξερά 3-4 σκελίδες σκόρδο 250-300 γρ. μπέϊκον (καλύτερα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΌταν καταφθάνει Παρασκευή βράδυ ο γιος μετά από δυο εβδομάδες απουσίας, πεινασμένος για μαγειρεμένο φαγητό και η υπόλοιπη οικογένεια την έχει βγάλει με[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΜία διαφορετική πρόταση για λαζάνια από τον Ανδρέα Λαγό Συνταγή : Ανδρέας Λαγός Μερίδες : για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά σπαγγέτι: 250 γρ. μπέικον: 6 φέτες ψιλοκομμένες γάλα εβαπορέ ή κρέμα γάλακτος: 75 γρ. τυριά ανάμεικτα (ό,τι υπάρχει στο ψυγείο): 120 γρ. τριμμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΑναρτήθηκε στις 23/09/2016 σε Ζυμαρικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Πανεύκολη καρμπονάρα με φετουτσίνι και μανιτάρια Μια πανεύκολη συνταγή για μια υπέροχη, κρεμώδη[...]
Πηγή: sintayes.grΓια τη ζύμη: 300γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150γρ. βούτυρο 20γρ. αλάτι 1 αυγό 15γρ. ζάχαρη 2 κ. σ. νερό Για τη γέμιση: 1/2 φλιτζ. τσαγιού λάδι 1[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 250 γρ Βούτυρο 150 γρ Αλάτι μια πρέζα Νερό όσο χρειαστεί Για την γέμιση Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι τσαγιού[...]
Πηγή: chefoulis.grΓια τη ζύμη χρειαζόμαστε: 250 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη 1/2 κουταλάκι αλάτι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΈνα πολύ νόστιμο ορεκτικό!! Υλικά Πατατες τηγανιτές κομμένες σε κυβάκια Τυρια τριμμενα (εγω προτιμω mix cheese που να εχει και τσενταρ) Μπεικον ή λουκανικακια[...]
Πηγή: greekmasa.gr2-3 αυγά 2 φέτες μπέικον λεπτές 1 μανιτάρι μεγάλο 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή ½ κ.σ. βούτυρο αλάτι πιπέρι Σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε στο τηγάνι το[...]
Πηγή: cooklos.grΟ Χριστόφορος Πέσκιας μάς δείχνει πώς φτιάχνουμε την αυθεντική ιταλική καρμπονάρα, χρησιμοποιώντας αυγά και όχι κρέμα γάλακτος. Ακόμη, μας δίνει ένα μυστικό[...]
Γευστικές διαδρομές στην Ιταλική Κουζίνα απο το Πασκουάλε Λέμπο και την Ελένη Ψιχούλη στο Chef on Air. Τον Ιταλό Chef στις κουζίνες απο το 1998 μπορούμε να το[...]
Απίθανη γεύση!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο λιγκουίνι μπέικον μανιτάρια 1 πράσο 1 κουτί κρέμα γάλακτος (της αρεσκείας σας) λίγο άνιθο 1 κύβο βοδινού Σε μία[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Ελληνική καρμπονάρα είναι αυτή η εκδοχή της "παραγεμισμένης" μακαρονάδας με την κρέμα γάλακτος (το μπέικον, το ζαμπόν, τα μανιτάρια...), που όλοι οι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια light έκδοση της γνωστής μας μακαρονάδας. Κάποια στιγμή έμαθα οτι η αυθεντική καρμπονάρα δεν φτιάχνεται με κρέμα γάλακτος... Απο τότε την φιτάχνω πάντα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒασιλικό πρωινό, παραλλαγή των κλασσικών αυγών με μπέικον, ιδανικό για την πρώτη μέρα μετά από σκληρή δίαιτα, για ένα μοναχικό πρωινό που αποφασίσατε να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠροφανώς μετά από τόσο καιρό που με γνωρίζετε να έχετε καταλάβει την αγάπη μου για την πίτσα. Ναι το παραδέχομαι, δεν πρόκειται να το κρύψω. Είμαι.... pizza[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr