Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Υλικά 1 πακέτο μακαρόνια 1 κσ ελαιόλαδο ¼ πανσέτα, κομμένη σε κιβάκια 1 φλ κρέμα γάλακτος 4 κρόκοι αυγών 2 φλ παρμεζάνα τριμμένη 1 κγ αλάτι 1/4 κγ πιπέρι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ 1 πακέτο πάστα της προτίμησης σας 200 γρ. πανσέτα κομμένη σε κύβους λευκό κρασί (50 γρ) 6-8 κρόκους αυγών παρμεζάνα προεραιτικά κρέμα γάλακτος [...]
Πηγή: megatv.com/cookMια από τις πιο εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές που θα βρείτε για ένα από τα πιο λατρεμένα πιάτα ζυμαρικών. Συνταγή : Πέτρος Συρίγος. Μερίδες : Για 4[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ καρμπονάρα (pasta alla carbonara), είναι ένα πιάτο-μύθος της Ιταλικής κουζίνας, γεμάτο ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, μπλεγμένες ιστορίες και άγνωστες πτυχές παρά[...]
Πηγή: caruso.grΣήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών και θα την τιμήσουμε με μία αυθεντική Ιταλική Καρμπονάρα με αυγά. Οι θεωρίες για την προέλευση της είναι πολλές[...]
Πηγή: alwayshungry.grΜια καρμπονάρα ιδιαίτερη και γευστική χάρη στην καπνιστή πανσέτα αντί του μπέικον και στο ποσέ αυγό που σπάμε μόλις πριν την πρώτη απολαυστική μπουκιά.Μια[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis500 γρ. σπαγγέτι μπουκατίνι ή φετουτσίνι 150 γρ. πανσέτα ή μπέικον 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. βούτυρο 2 ολόφρεσκα αβγά 150 γρ. παρμεζάνα και[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά ½ κιλό σπαγγέτι πανσέτα 2 αυγά λίγο βούτυρο τυρί Εκτέλεση Σ ένα τηγάνι βάζουμε την πανσέτα κα το βούτυρο και την σοτάρουμε να γίνει τραγανή.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 250 γρ. μακαρόνια Νο6 150 γρ. πανσέτα, κομμένη σε κύβους 2 αυγά, ολόκληρα 1 κρόκο αυγού 1 ματσάκι μαϊντανό 40 γρ. παρμεζάνα (και λίγη επιπλέον, για το[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠρωτότυπη συνταγή για πεντανόστιμη καρμπονάρα. Τι χρειαζόμαστε: 500 gr. πέννες πολύχρωμες 5 μεγαλούτσικα κολοκύθια 4 αυγά 10 φέτες καπνιστό μπέικον ή πανσέτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν πρόκειται να μιλήσω για αυθεντικότητα, τρέμει το φυλλοκάρδι μου. Όλοι όσοι ξύνουν τα νύχια τους για καβγά, παίρνουν θέσεις μάχης. Δεν θα μπω όμως σε ξένα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ αυθεντική καρμπονάρα Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 5΄, μαγείρεμα 12΄. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΙταλική καρμπονάρα σήμερα..τέλεια και πανεύκολη.. Οι πιο πολλοί όταν λένε καρμπονάρα εννοούν με κρέμα γάλακτος. Δεν γίνεται με κρέμα κανονικά αλλά με αυγά.[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grH κλασική θέλει μόνο αυγό, η «ελληνική» φτιάχνεται με κρέμα, εμείς σας προτείνουμε μία ενδιάμεση λύση. Α! και αντί για πανσέτα, βάζουμε χωριάτικο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ πραγματικη καρμποναρα εξ Ιταλιας δεν περιεχει κρεμα γαλακτος οπως συνηθιζεται να φτιαχνεται στην Ελλαδα. Πως φτιαχνεται? Ακολουθηστε βημα βημα την συνταγη[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΑυθεντική καρμπονάρα χωρίς κρέμα γάλακτος, όπως φτιάχνεται στη Σικελία. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό penne rigate ή σπαγγέτι 6 αυγά 100-150 ml γάλα 600 γρ. μπέικον[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία διαφορετική εκδοχή της ελληνικής καρμπονάρας χωρίς αυγό και χωρίς βούτυρο. Και λέω της ελληνικής, γιατι ως γνωστό η αυθεντική καρμπονάρα δεν περιέχει κρέμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grMια από τις πιο εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές που θα βρείτε για ένα από τα πιο λατρεμένα πιάτα ζυμαρικών. Συνταγή : Πέτρος Συρίγος. Μερίδες : Για 4[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr