Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 62 συνταγές
Γευστικότατο και απλούστατο χειμωνιάτικο φαγητό με γευστικότατες παραλλαγές Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλο λάχανο αφράτο, όχι σφιχτό 350 γρ. κιμά (χοιρινό +[...]
Πηγή: cookpad.com/gr"Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το νοστιμότατο κλασικό φαγητό? Ιδανικό για το κυριακάτικο γεύμα, μπορεί να προετοιμαστεί την προηγούμενη και να ζεσταθεί[...]
Πηγή: cooktherapy.grΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ Μεγάλη γευστική εμπειρία... θα χρειαστούμε: 2,5-3 κιλά λάχανο 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο 3 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1,5 φλ.[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά λάχανο: 1 μέτριο σφιχτό κιμάς από μοσχαράκι γάλακτος: 1 κιλό μαργαρίνη ή λάδι: 5 κουταλιές της σούπας άνηθος: 1 ματσάκι, ψιλοκομμένος μαϊντανός: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 λάχανο μέτριο 3/4 του φλιτζανιού ρύζι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2-3 κουταλιές[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά: 1 μεγάλο λάχανο για την γέμιση 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1/2 κιλό χοιρινό κιμά 3/4 φλιτζανιού του τσαγιού ρύζι Καρολίνα ή γλασέ 2 ξερά κρεμμύδια λιωμένα[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Οι Λαχανοντολμάδες είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Ελληνικής Κουζίνας. Συνήθως τους μαγειρεύουμε άσπρους και τους συνοδεύουμε με ένα νόστιμο αυγολέμονο.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι λαχανοντολμάδες φτιάχνονται σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Στην Ασία τους γεμίζουν συνήθως με θαλασσινά, τόφου και μανιτάρια, στην Κεντρική και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΛαχανοντολμάδες με κιμά, αβγολέμονο και κρόκο, από τον Λευτέρη Λαζάρου: H συνταγή αυτή αντανακλά την μεγάλη αγάπη του Λαζάρου, που είναι η ελληνική κουζίνα.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτό το φαγάκι είναι το "απόλυτο" αγαπημένο μου και κάθε φορά αμελώ να το ποστάρω...Σήμερα όμως το θυμήθηκα εγκαίρως και το φωτογράφισα.. Είτε αβγολέμονο,[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά για 4-5 άτομα 1 λάχανο μέτριο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 φλιτζ. λάδι 1 φλιτζ. ρύζι 3 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο Αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 μεγάλο λάχανο αφράτο και κρουστό 400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά από σπάλα ή ελιά 300 γρ. χοιρινό κιμά από μπούτι 250 γρ. ρύζι καρολίνα 1/2 φλ.τσ. ε.π.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΩραιότατο χειμωνιάτικο φαγητάκι, γλυκό με τη σαλτσούλα του τη ζεστή, το ρυζάκι και τα μυρωδικά του. Μην πανικοβάλλεστε για το τύλιγμα, δεν είναι δύσκολο! Θα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟι λαχανοντολμάδες φτιάχνονται σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Στην Ασία τους γεμίζουν συνήθως με θαλασσινά, τόφου και μανιτάρια, στην Κεντρική και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 λαχανο 2 κιλα 800 γρ κιμα μοσχαρισιο 2 αυγα 2 λεμονια μισο ματσακι μαιντανο 1 ποτηρακι κρασιου ρυζι καρολινα 2 κρεμμυδια 2 1/2 κ.σουπας κορν φλαουρ[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΣήμερα θα παντρέψω δυο διαφορετικές κουζίνες που δεν αποκλείεται βέβαια να έχουν κοινά σημεία. Τις μέρες του πόνου ξεφύλλισα και διάβασα δεν ξέρω κι εγώ πόσα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤους λαχανοντολμάδες τους θεωρώ ένα κατ’εξοχήν μαμαδίστικο, οικογενειακό φαγάκι, λίγο παρεξηγημένο ίσως επειδή είναι χρονοβόρο ~ αλλά ασύγκριτο σε[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ Λαχανοντολμάδες σπιτικοί σε μία συνταγή άκρως παραδοσιακή! θα χρειαστούμε: 2 ½ με 3 κιλά λάχανο (60 φύλλα περίπου) 500 γρ μοσχαρίσιο κιμά[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr