Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Σήμερα θα παντρέψω δυο διαφορετικές κουζίνες που δεν αποκλείεται βέβαια να έχουν κοινά σημεία. Τις μέρες του πόνου ξεφύλλισα και διάβασα δεν ξέρω κι εγώ πόσα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι λαχανοντολμάδες φτιάχνονται σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Στην Ασία τους γεμίζουν συνήθως με θαλασσινά, τόφου και μανιτάρια, στην Κεντρική και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟι λαχανοντολμάδες φτιάχνονται σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Στην Ασία τους γεμίζουν συνήθως με θαλασσινά, τόφου και μανιτάρια, στην Κεντρική και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜέχρι σήμερα νόμιζα ότι οι λαχανοντολμάδες αβγολέμονο ήταν το κορυφαίο μου και το πιο αγαπημένο....τελικά έτσι όπως αποδεικνύει...η ιστορία....είμαι ντολματζού[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΟι λαχανοντολμάδες φτιάχνονται σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Στην Ασία τους γεμίζουν συνήθως με θαλασσινά, τόφου και μανιτάρια, στην Κεντρική και Ανατολική[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση 500 γρ. χοιρινό - μοσχαρίσιο κιμά μισό μισό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σοταρισμένο 1/2 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/2 μάτσο άνηθο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για την γέμιση: 500γρ.κιμά χοιρινό ή μισό μισό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σοταρισμένο μαϊντανό ψιλοκομμένο άνιθο ψιλοκομμένο κύμινο (αρκετό) [...]
Πηγή: megatv.com/cook1/2 κιλό ανάμεικτος κιμάς 50-50 2 κρεμμύδια τριμμένα ή περασμένα στο μουλτι 2 σκελίδες σκόρδο τριμμενα ψιλοκομμένο μαιντανό ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 μεγάλο λάχανο 1 κρεμμύδι ξερό 1 σκ. σκόρδο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 200 γρ. ρύζι καρολίνα ⅓ ματσάκι μαϊντανό ⅓ ματσάκι άνηθο ⅓ ματσάκι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜερίδες 6 Προετοιμασία 40 minutes λεπτάΨήσιμο 1 ώρα ώραΣυνολικός χρόνος 1 ώρα ώρα 40 minutes λεπτά Cook ModeΓια να μην κλείσει η οθόνη σας. ΜπολΧύτρα 1 Λάχανο[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΟι λαχανοντολμάδες φτιάχνονται σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Στην Ασία τους γεμίζουν συνήθως με θαλασσινά, τόφου και μανιτάρια, στην Κεντρική και Ανατολική[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr