Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Υλικά : 4 μερίδες μοσχάρι (ποντίκι κατά προτίμηση) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πράσινη πιπεριά 1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας ή φρέσκιες τριμμένες ντομάτες με 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο κόκκινο κρέας με αφήνει αδιάφορη. Για να μην πω το κρέας γενικότερα και για να μην πω "παντελώς" αδιάφορη. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να κάνω μήνες να φάω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά μοσχάρι 1 ½ κιλό, κομμένο σε μεγάλους κύβους κρεμμύδι ξερό 1 τριμμένο σε χοντρό τρίφτη σκόρδο 2 σκελίδες χοντροκομμένες λάδι 1/2 φλιτζάνι ντομάτες 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο 1 κουταλάκι γλυκού σκόνη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο 1 κουταλάκι γλυκού σκόνη τζίντερ2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grTo "κοκκινιστό" ειναι ένα απο τα λίγα πιάτα που λατρεύουν οι Κεφαλονίτες. Το προτιμούν με μακαρόνια . Είναι το Κυριακάτικο πιάτο πολλών οικογενειών στο νησί[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 Κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τριίφτη τριμμένο 1 κουταλάκι γλυκού σκόνη τζίντερ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο κοκκινιστό μοσχάρι είναι ένα παραδοσιακά γιορτινό, Κυριακάτικο πιάτο στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση. Συνδυασμένο με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με[...]
Πηγή: caruso.grΕν μέσω καλοκαιρινών διακοπών είναι λίγο δύσκολο να μαγειρεύουμε διαρκώς καινούρια ευφάνταστα πιάτα, καθώς, όπως και να το κάνουμε, η θάλασσα έχει περισσότερο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά -1 κιλό μοσχάρι -2 κρεμμύδια -1 κιλό ώριμες ντομάτες -1/2 κούπα λάδι -1 δαφνόφυλλο -Αλάτι -Πιπέρι Προετοιμασία Σε μία κατσαρόλα βράζουμε νερό και[...]
Πηγή: kritikessintages.wordpress.comΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 κιλό μοσχάρι ελιά 2 μεγάλα κρεμμύδια,κομμένα σε ροδέλες 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο,κομμένες στα 3 1/2 φλιτζάνι λάδι 1 κουταλιά τής σούπας[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά μοσχάρι 1 ½ κιλό, κομμένο σε μεγάλους κύβους κρεμμύδι ξερό 1 τριμμένο σε χοντρό τρίφτη σκόρδο 2 σκελίδες χοντροκομμένες λάδι 1/2 φλιτζάνι ντομάτες 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ μελιτζάνα, φλάσκα ή Τσακώνικη, είναι ένα πολύ νόστιμο λαχανικό, από τα αγαπημένα της Ελληνικής κουζίνας και ένα από τα βασικά συστατικά της Μεσογειακής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr1 1/2 κιλό μοσχάρι 4 ώριμες τομάτες τριμμένες ή ένα κουτί συμπυκνωμένο χυμό τομάτας 1/2 κιλό τυρί φέτα όχι πολύ μαλακή 1 μέτριο κρεμμύδι 1/2 νερού λάδι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλησπέρα! Καλό μήνα, καλό φθινόπωρο και καλά μαγειρέματα! Τί κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Εδώ και καιρό ήθελα να φτιάξω το συγκεκριμένο φαγητό μια και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέραααααααααα, με θυμάστε ή μήπως πρέπει να ξανασυστηθώ??? Χάθηκα τελείως το ξέρω αλλά δεν φταίω εγώ... το παίζω νοσοκόμα αυτές τις μέρες! Είχα άρρωστη τη[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grτο μοσχαρακι στην φωτογραφια μου αρπαξε λιγακι γιατι ξεχαστηκα...η συνταγη ειναι οπως το εφτιαχνε η γιαγιακα που μαγειρευε πολυ πολυ ωραια!! υλικα 1κιλο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈνα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά και όχι μόνο φαγητά, που αξίζει να το φτιάξουμε σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα κλασικό μοσχάρι κοκκινιστό, με πολύχρωμες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr