Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο χαλβά τον σιμιγδαλένιο της μαμάς;Κανείς! Η κλασσική συνταγή του1,2,3,4 και κάποιες εναλλακτικές αν βαρεθήκατε και θέλετε να[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΔιαφορετική συνταγή για τον κλασσικό σιμιγδαλένιο χαλβά. Γίνεται αφράτος και σούπερ αρωματικός. Μια υπερπαραγωγή χαλβά!!!! Υλικά: 1 κούπα σπορέλαιο ή 3/4[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΚαλημέρα από την ηλιόλουστη πια Θεσσαλονίκη! Τα χιόνια λιώνουν, η Καθαρή Δευτέρα έγινε παρελθόν και εμείς επανερχόμαστε στην καθημερινότητά μας, μέχρι την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΕύκολο και γρήγορο γλυκάκι για το τραπέζι της Σαρακοστής! Συνταγή : Sidagi.gr Μερίδες : για 2-4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 20΄. Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία διασκευή του κλασικού χαλβά που πρέπει να δοκιμάσετε Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά Για[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά 1 ποτήρι νερού ελαιόλαδο 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό Ξύσμα από δυο μέτρια λεμόνια 2 1/2 φλιτζάνια τσαγιού μαύρη ζάχαρη 4 ποτήρια νερό Ρίχνουμε το[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΒΑ: Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το κουκουνάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό και ανακατεύουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΦτιάχνουμε τοστ απλώνοντας στις φέτες του ψωμιού, ταχίνι με γεύση της αρεσκείας μας και βάζουμε κομμάτια χαλβά με γεύση βανίλιας ή χαλβά με κακάο ή χαλβά[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Εύκολο και οικονομικό γλυκό με αρκετές παραλλαγές ως προς τους ξηρούς καρπούς που μπορούμε να βάλουμε ή όχι. Υλικά: 1φλ λάδι (όχι γεμάτο)[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ -Γιάννα Γιάννης ΥΛΙΚΑ 1 κούπα σπορέλαιο ή 3/4 σπορέλαιο, 1/4 μαργαρίνη 1 2/3 κούπας σιμιγδάλι χονδρό 4 κούπες νερό 2 κούπες ζάχαρη 1 κούπα[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr50 γρ ελαιόλαδο 50 γρ ηλιέλαιο 2 φλιτζάνια σιμιγδάλι ψιλό 2 φλιτζάνια ζάχαρη 3,5 φλιτζάνια νερό 60 γρ καρύδια (ελαφρώς ψημένα) Λίγες σταφίδες 5-6 δαμάσκηνα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 200 γρ. σιμιγδάλι χονδρό 50 γρ. φοινικέλαιο ή σουσαμέλαιο [εν ανάγκη και αραβοσιτέλαιο] 50 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα 50 γρ. σουσάμι 1 σύκο ξερό 1[...]
Πηγή: greekcook.grΜε αφορμή την επερχόμενη Καθαρά Δευτέρα (αύριο είναι Τσικνοπέμπτη δε...) και την νηστεία της Σαρακοστής, καθώς και το γεγονός ότι η φίλη Juanita δεν έχει[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΔαμασκηνίδου Βασιλική 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ 1/2 ΚΟΥΤ.ΓΛ. ΚΑΝΕΛΑ (ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ) ΚΑΡΥΔΙΑ,ΣΤΑΦΙΔΕΣ ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ )[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΧαλβάς με φρούτα Μερίδες: 8-10 Υλικά 200ml. ελαιόλαδο 400 γραμμάρια χοντρό σιμιγδάλι 400 γραμμάρια ξερά δαμάσκηνα 200 γραμμάρια καρύδια 1 κιλό αχλάδια σε[...]
Πηγή: greekouzina.gr