Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Συνταγή της μαμάς σε παραλλαγή! Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα αλέυρι ολικής Λάδι μισή κούπα μισή κουταλιά γαρύφαλλο μισή κουταλιά κανέλλα Για το σιρόπι 1 κούπα νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr...γάλα αμυγδάλου παρέα με καραμελωμένα φρούτα στο φούρνο Καλησπέρα σας!! Θυμάστε το γάλα αμυγδάλου που ετοίμασα πριν λίγες μέρες;;; Σας είχα υποσχεθεί κάποιες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ χαλβάς από σιμιγδάλι είναι ένα παραδοσιακό γλυκό που το φτιάχνουμε κυρίως τη σαρακοστή αφού είναι νηστίσιμος. Έχει αραβικές ρίζες και το όνομά του hulw[...]
Πηγή: omanoclock.grΧαλβάς σιμιγδαλένιος ..το γλυκάκι που αρέσει σε όλους !!! Οικονομικός εύκολος γρήγορος !!! ΥΛΙΚΑ 1/2 φλ. λάδι ελαφρύ 1/2 φλ. βούτυρο αγελαδ. 2 φλ. σιμιγδαλι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) - 4-5μήλα κόκκινα σφιχτά ή 6-7 φυρίκια καθαρισμένα και κομμένα σε φετούλες - 4 κ.σ. χυμός λεμονιού - 3 κ.γλ. ζάχαρη καστανή - 3 κ.σ. μέλι[...]
Πηγή: lovecook.grΟ χαλβάς από σιμιγδάλι είναι ένα παραδοσιακό γλυκό που το φτιάχνουμε κυρίως τη σαρακοστή αφού είναι νηστίσιμος. Έχει αραβικές ρίζες και το όνομά του hulw[...]
Πηγή: omanoclock.grΗ Ινδία είναι γνωστή από τα πολύ δημοφιλή Curry , δηλαδή πικάντικα πιάτα με μπαχαρικά, τα οποία οι Άγγλοι έκαναν γνωστά στην Ευρώπη. Είναι μια μεγάλη χώρα με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό 4 κούπες νερό 1 κούπα μέλι 1 κουτάλι λάδι καρύδας 1 κουτάλι ταχίνι 1 φλιτζάνι αμύγδαλα 1 κλωναρακι Κανέλας 3-4 γαρύφαλλα 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧαλβάς με χυμό πορτοκαλιού Υλικά 2 φλ. σιμιγδάλι χοντρό 1 φλ. ηλιέλαιο ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι Για το σιρόπι: 2 φλ. φρέσκος χυμός πορτοκάλι 3 φλ. νερό 2 φλ.[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΧαλβάς σιμιγδαλένιος με σιρόπι πορτοκάλι Υλικά: 2 φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζάνι σπορέλαιο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Για το σιρόπι: 2 φλιτζάνια φρέσκος[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΛατρεμένο γλυκάκι, απαραίτητο στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας !!! Υλικά: 2 φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζάνι σπορέλαιο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Για το[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΚαλημέρα από την ηλιόλουστη πια Θεσσαλονίκη! Τα χιόνια λιώνουν, η Καθαρή Δευτέρα έγινε παρελθόν και εμείς επανερχόμαστε στην καθημερινότητά μας, μέχρι την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...γάλα αμυγδάλου παρέα με καραμελωμένα φρούτα στο φούρνο Καλησπέρα σας!! Θυμάστε το γάλα αμυγδάλου που ετοίμασα πριν λίγες μέρες;;; Σας είχα υποσχεθεί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα σπιτικό, μαμαδίστικο νηστήσιμο γλυκάκι, που μου θυμίζει έντονα τα παιδικά μου χρόνια... Υλικά: 2 φλυτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 1 φλυτζάνι σπορέλαιο 5[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά: 1 φλ. λάδι 2 φλ. σιμιγδάλι (μέτριο) 2.5 φλ. ζάχαρη μισό φλ. μέλι 3 κομμάτια κανέλα(ξυλάκια) 1 φλούδα λεμονιού 2-3 γαρύφαλλα(προαιρετικά) 1[...]
Πηγή: greekcook.gr