Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Για 4-6 άτομα 2 σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής κίτρινο 150 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη 2 ποτήρια σιμιγδάλι 2 1/2 κούπες καφέ ζάχαρη 5 κούπες νερό 1 κούπα κορν[...]
Πηγή: sidagi.grΤης Ντ.Νικολάου! Τι χρειαζόμαστε: Για την κρέμα χαλβά: 150 γρ. χαλβάς με φιστίκι 2 φλ. γάλα 2 κ.σ. κορν φλάουρ 1 κ.σ. νισεστέ 2 κ.σ. ζάχαρη 1 βανίλια 1 κρόκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤις προάλλες που έφτιαξα την πρώτη συνταγή για φέτος, διάλεξα να φτιάξω έναν χαλβά με άρωμα πορτοκαλιού σκεπασμένο με κρέμα με γεύση καρύδας και μαστίχας. Το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο 2022 έχει μπει εδώ και ένα μήνα, αλλά εγώ τώρα μόλις καταφέρνω να φτιάξω μια καινούρια συνταγή! Γι' αυτό και δε θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο από ένα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΛαχταριστός χαλβάς που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Συνταγή : Sidagi.gr Μερίδες : Για 4-6 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 20΄. Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια να αρχίσουμε γλυκά! Πήγε κιόλας 10 του Γενάρη και δεν έβαλα καμιά καινούρια ανάρτηση. Κι όμως πολλές φωτογραφίες και συνταγές με περιμένουν αποθηκευμένες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΤώρα που ο καιρός είναι ακόμη ζεστός,δοκιμάστε να κάνετε αυτόν τον χαλβά,που σερβίρεται από το ψυγείο,έχει πραλίνα αμυγδάλου,δεν είναι σιμιγδαλένιος και είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: Για τον Χαλβά: 75 ml σπορέλαιο 150 gr σιμιγδάλι χοντρό Σιρόπι: 375 ml νερό 250 gr ζάχαρη 50 ml Τεντούρα Ξύλο κανέλλας Γαρύφαλλα 1/4 λεμόνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για 4-6 άτομα 2 σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής κίτρινο 150 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη 2 ποτήρια σιμιγδάλι 2 1/2 κούπες καφέ ζάχαρη 5 κούπες νερό 1[...]
Πηγή: sidagi.grγια τον χαλβά 75 ml σπορέλαιο 150 γραμ σιμιγδάλι χοντρό για το σιρόπι 375 ml νερό 250 γραμ ζάχαρη 50 ml τεντούρα ξύλο κανέλας γαρίφαλα 1/4 λεμόνι για την κρέμα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΝηστίσιμα για σήμερα! Νόστιμος Χαλβάς! Νόστιμο πορτοκάλι! ❤️Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς, ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό, αποτελεί μια γευστική[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 8 ποτήρια νερό 4 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια κόρν –φλάουερ 1 ποτήρι βούτυρο (μαργαρίνη) Αμύγδαλα ασπρισμένα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Φτιάχνουμε το σιρόπι όπως συνήθως[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 8 ποτήρια νερό 4 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια κόρν –φλάουερ 1 ποτήρι βούτυρο (μαργαρίνη) Αμύγδαλα ασπρισμένα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Φτιάχνουμε το σιρόπι όπως συνήθως[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά Για τον Χαλβά: 75 ml σπορέλαιο 150 gr σιμιγδάλι χοντρό Σιρόπι: 375 ml νερό 250 gr ζάχαρη 50 ml Τεντούρα Ξύλο κανέλλας Γαρύφαλλα 1/4 λεμόνι Για την κρέμα:[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΝηστίσιμος Αλάδωτος Χαλβάς με Κρέμα!!!Πανεύκολος και Πεντανόστιμος!!! Φτιάξτε γαι την περίοδο της νηστείας Πεντανόστιμο νηστίσιμο αλάδωτο σιμιγδαλένιο χαλβά με[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr