Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Η συνταγή αυτή είναι του Γ.Γκελντή . Η μόνη αλλαγή που έκανα εγώ ήταν ότι αντί για φρουί γλασσέ που γράφει (επειδή δεν τα πολυσυμπαθώ) την μια φορά έβαλα[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα σπιτικό, μαμαδίστικο νηστήσιμο γλυκάκι, που μου θυμίζει έντονα τα παιδικά μου χρόνια... Υλικά: 2 φλυτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 1 φλυτζάνι σπορέλαιο 5[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grPin It Κλασική συνταγή. Να θυμάστε 4-3-2-1 η ποσότητα των υλικών της, από το πιο φτηνό στο πιο ακριβό υλικό. Υλικά 1 ποτήρι νερού σπορέλαιο 2 ποτήρια νερού[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΚλασική συνταγή. Να θυμάστε 4-3-2-1 η ποσότητα των υλικών της, από το πιο φτηνό στο πιο ακριβό υλικό. Υλικά 1 ποτήρι νερού σπορέλαιο2 ποτήρια νερού σιμιγδάλι[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γραμμάρια χαλβά βανίλια τριμμένο 1 ποτήρι ζάχαρη 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού 1 ποτήρι σπορέλαιο 2 κουταλάκια σόδα 1[...]
Πηγή: cooktherapy.gr2 φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζάνι σπορέλαιο 1 κούπα ψιλοκομμένα καρύδια Για το σιρόπι 2 ξυλάκια κανέλλα 3 γαρύφαλλα φλούδα απο λεμόνι 2 1/2 φλιτζάνια[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 κούπα ελαιόλαδο και 1/2 κούπα σπορέλαιο (συνολικά 340ml) ή 350 γρ. μαργαρίνη 500 γραμμάρια (3 κούπες) σιμιγδάλι – εγώ βάζω ψιλό, κάνει και το χοντρό[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤον ονόμασα έτσι,όταν τον είδα,στο τέλος, με τα κρανμπερι... μου έφερνε πολύ χριστουγεννιάτικος... Στη συνταγή,την οποία κάπου ψάρεψα στο νετ(μα πού?),τον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grγια τον χαλβά 75 ml σπορέλαιο 150 γραμ σιμιγδάλι χοντρό για το σιρόπι 375 ml νερό 250 γραμ ζάχαρη 50 ml τεντούρα ξύλο κανέλας γαρίφαλα 1/4 λεμόνι για την κρέμα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥπάρχει ευκολότερο γλυκό από αυτό??? Μετράς 1-2-3-4 καιιιιι...έτοιμο! Τέσσερα απλά και εύκολα υλικά. Χωρίς σημειώσεις, μεζούρες και γραμμάρια. Το μόνο[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΑρέσει σε όλους και γίνετε αμέσως!! ΥΛΙΚΑ 1 ποτήρι λάδι σπορέλαιο 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό 3 ποτήρια ζάχαρη ... 4 ποτήρια νερό 1 φλυτζάνι στιμμένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠοιος μπορεί να αντισταθεί στο χαλβά τον σιμιγδαλένιο της μαμάς;Κανείς! Η κλασσική συνταγή του1,2,3,4 και κάποιες εναλλακτικές αν βαρεθήκατε και θέλετε να[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑρωματικός και δροσερός χαλβάς για όλες τις ώρες. Τι χρειαζόμαστε: 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό 1 ποτήρι σπορέλαιο Για το σιρόπι 3 ποτήρια ζάχαρη 5 ποτήρια νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔιαιτητικός, βραστός χαλβάς, με ζελέ και ινδοκάρυδο. Τι χρειαζόμαστε: 1 σακουλάκι σιμιγδάλι χοντρό 3 νεροπότηρα ζάχαρη 1 νεροπότηρο σπορέλαιο 1 νεροπότηρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: Για τον Χαλβά: 75 ml σπορέλαιο 150 gr σιμιγδάλι χοντρό Σιρόπι: 375 ml νερό 250 gr ζάχαρη 50 ml Τεντούρα Ξύλο κανέλλας Γαρύφαλλα 1/4 λεμόνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (Σερβίρει 12 ) 3/4 του ποτηριού σπορέλαιο 2 ποτήρια σιμιγδάλι χονδρό 2 1/2 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια νερό 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidages.gr