Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Αρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΓια να αρχίσουμε γλυκά! Πήγε κιόλας 10 του Γενάρη και δεν έβαλα καμιά καινούρια ανάρτηση. Κι όμως πολλές φωτογραφίες και συνταγές με περιμένουν αποθηκευμένες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ Ινδία είναι γνωστή από τα πολύ δημοφιλή Curry , δηλαδή πικάντικα πιάτα με μπαχαρικά, τα οποία οι Άγγλοι έκαναν γνωστά στην Ευρώπη. Είναι μια μεγάλη χώρα με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια τον χαλβά 600 γρ. ζάχαρη (κατά προτίμηση καστανή) 250 γρ. φρέσκο βούτυρο 8 αυγά 250 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα κι αλεσμένα 600 γρ. χονδρό σιμιγδάλι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2 κούπες σιμιγδάλι χονδρό Melissa 1 κούπα λάδι (εγώ έβαλα 1/4 ελαιόλαδο και 3/4 ηλιέλαιον) 2 κούπες καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου ή μαύρη, πχ Muscovado 5[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 2 κούπες χονδρό σιμιγδάλι 200 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα και χοντροκομμένα 200 ml ηλιέλαιο 1 κούπα καστανή ζάχαρη 1 λίτρο χυμό μπανάνας 1 σφηνάκι λικέρ[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Εύκολο και οικονομικό γλυκό με αρκετές παραλλαγές ως προς τους ξηρούς καρπούς που μπορούμε να βάλουμε ή όχι. Υλικά: 1φλ λάδι (όχι γεμάτο)[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr...γάλα αμυγδάλου παρέα με καραμελωμένα φρούτα στο φούρνο Καλησπέρα σας!! Θυμάστε το γάλα αμυγδάλου που ετοίμασα πριν λίγες μέρες;;; Σας είχα υποσχεθεί κάποιες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ Μεσόγειος! Μια θάλασσα τόσο υπέροχη όσο και πονεμένη! Μια θάλασσα που χάρισε το όνομά της σε μια διάσημη, πια, διατροφή... τόσο για τα υγιεινά και νόστιμα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1/2 κιλο σιμιγδαλι χονδρο 1 φλυτζανι καλαμποκελαιο 1 χουφτα αμυγδαλα 1 χουφτα φουντουκια 1 χουφτα καρυδια 2 χουφτες σταφιδες ξανθες 1 φακελακι ετοιμο[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΗ παραδοσιακή συνταγή του σιμιγδαλένιου χαλβά είναι μια απλή αριθμητική πρόοδος που δεν την ξεχνάς με τίποτα. 1:2:3:4. Δηλαδή 1 ποτήρι ελαιόλαδο, 2 ποτήρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα παραδοσιακό, σπιτικό και πανεύκολο γλυκάκι, πολύ αγαπημένο, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της νηστείας. Κάθε φορά που το φτιάχνουμε, μοσχομυρίζει το σπίτι μας[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΚαλημέρα από την ηλιόλουστη πια Θεσσαλονίκη! Τα χιόνια λιώνουν, η Καθαρή Δευτέρα έγινε παρελθόν και εμείς επανερχόμαστε στην καθημερινότητά μας, μέχρι την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...γάλα αμυγδάλου παρέα με καραμελωμένα φρούτα στο φούρνο Καλησπέρα σας!! Θυμάστε το γάλα αμυγδάλου που ετοίμασα πριν λίγες μέρες;;; Σας είχα υποσχεθεί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣήμερα έφτιαξα τον παραδοσιακό χαλβά με σιμιγδάλι και ξηρούς καρπούς για να γλυκάνω το νέο μήνα αλλά και τους καλούς γείτονες που ζήτησαν ένα Ελληνικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤι είναι ο νισεστές; Από το On Line Λεξικό του Κόμβου διαβάζουμε ότι είναι « αμυλάλευρο που το χρησιμοποιούν στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική για να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ χαλβάς από σιμιγδάλι είναι ένα παραδοσιακό γλυκό που το φτιάχνουμε κυρίως τη σαρακοστή αφού είναι νηστίσιμος. Έχει αραβικές ρίζες και το όνομά του hulw[...]
Πηγή: omanoclock.gr