Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 83 συνταγές
Χαλβάς Σιμιγδαλένιος με μέλι της Ντόλλυς Πιστιόλα (κόρης μου)! Χρησιμοποιώ δύο σκεύη: Μια βαθιά κατσαρόλα και ένα τηγανάκι για καβούρδισμα. Η κατσαρόλα να[...]
Πηγή: greekmasa.grΠρωτη φορα εφτιαξα χαλβα σιμιγδαλενιο και τωρα θελω να τον φτιαξω ξανα και ξανα για να προσαρμοσω αλλες παραλλαγες που βρηκα ή που μου ερχονται! Υλικά (για[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΕίναι υπέροχος ο Πολίτικος Χαλβάς, με διαφορετική γεύση από τον κλασικό σιμιγδαλένιο και πολλά αρώματα! Μοσχοβολάει όλο το σπίτι, όσο τον ετοιμάζουμε, φρέσκο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 12 ) 3/4 του ποτηριού σπορέλαιο 2 ποτήρια σιμιγδάλι χονδρό 2 1/2 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια νερό 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidages.grΠολυ γευστικος χαλβας με την προσθηκη σουσαμιου-φουντουκιου και βουτυρου γαλακτος.. Δοκιμαστε τον!!! ΥΛΙΚΑ 3 φλ.τσαγιου σιμιγδαλι χοντρο 100 γρ. φουντουκια[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΟ χρόνος κυλά...το Πάσχα πλησιάζει και η νηστεία καλά κρατεί για αρκετό κόσμο!!! Διαβαίνοντας το μονοπάτι των αναμνήσεων, πηγαίνω προς τα πίσω... στα χρόνια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τα τρουφάκια 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο στη μύτη από 1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη στη μύτη από 1 κουτ. γλυκού γαρίφαλο σε σκόνη[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κούπα ελαιόλαδο και 1/2 κούπα σπορέλαιο (συνολικά 340ml) ή 350 γρ. μαργαρίνη 500 γραμμάρια (3 κούπες) σιμιγδάλι – εγώ βάζω ψιλό, κάνει και το χοντρό[...]
Πηγή: cooktherapy.grΠολυ γευστικος χαλβας με την προσθηκη σουσαμιου-φουντουκιου και βουτυρου γαλακτος.. Δοκιμαστε τον!!! ΥΛΙΚΑ 3 φλ.τσαγιου σιμιγδαλι χοντρο 100 γρ. φουντουκια[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΑυτή είναι η αγαπημένη μου συνταγή για χαλβά, πραγματικά δεν καταλαβαίνεις οτι είναι νηστίσιμος! Τι χρειαζόμαστε: 750 ml νερό 500 γρ. ζάχαρη 150 γρ. μαργαρίνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑλευροχαλβάς με ιδιαίτερη γεύση! Στη συνταγή για το σιμιγδαλένιο χαλβά είχα κάνει κάποιες αναφορές για την προέλευση της ονομασίας και κάποια ακόμη στοιχεία[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι αφράτα, μαλακά και πολύ νόστιμα! Είναι και νηστίσιμα. Έτσι οι φίλοι μας που νηστεύουν, μπορούν να συνοδέψουν το καφεδάκι τους με ένα αφράτο χαλβαδένιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα σπιτικό, μαμαδίστικο νηστήσιμο γλυκάκι, που μου θυμίζει έντονα τα παιδικά μου χρόνια... Υλικά: 2 φλυτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 1 φλυτζάνι σπορέλαιο 5[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥπάρχει ευκολότερο γλυκό από αυτό??? Μετράς 1-2-3-4 καιιιιι...έτοιμο! Τέσσερα απλά και εύκολα υλικά. Χωρίς σημειώσεις, μεζούρες και γραμμάρια. Το μόνο[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΚατάφερα να μπω ξεκλέβοντας λίγο χρόνο για να ευχηθώ σε όλους σας καλή Σαρακοστή! Κερνάμε γλυκάκι σήμερα και επειδή είμαστε και λίγο παραδοσιακοί τύποι με[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΧαλβάς: παραδοσιακός, πεντανόστιμος, απολαυστικός και σαρακοστιανός. Δεν υπάρχει νοικοκυρά που να μην έχει φτιάξει μια φορά στη ζωή της, αυτό το υπέροχο[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓια μακεδονικός χαλβάς πήγαινε, γλυκιά κρέμα με ταχίνι βγήκε! Όπως και να'χει από γεύση σκίζει! Τι χρειαζόμαστε: 280 γρ. ζάχαρη 100 ml νερό μερικές σταγόνες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτο ξεκίνημα της νέας χρονιάς ,σπάμε το ρόδι-όχι στην πόρτα,όχι στο κεφάλι ,το ξερό, (δικό μας,του καλού μας...αδιάφορο!...),μα μέσα στην αγαπημένη μας[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr