Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
Το τέλειο επιδόρπιο, το φτιάχνουν στα μαγαζιά της Βόρειας Ελλάδας. Πανεύκολο και κάτι διαφορετικό απο τον συνηθισμένο χαλβά... Τι χρειαζόμαστε: Χαλβά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε χαλβά και μέλι Υλικά για την βάση 80 γρ μπισκότα πτι-μπερ 50 γρ φιστίκια Αιγίνης ανάλατα 20 γρ αμύγδαλα άσπρα ξεφλουδισμένα 50 γρ βούτυρο 1 κ.γ μέλι Για την[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κούπα λάδι (μισό ελαιόλαδο μισό ηλιέλαιο) 2 κούπες σιμιγδάλι (μισό χοντρό, μισό ψιλό) 3 κούπες ζάχαρη 4 κούπες νερό 1 κ.γ. κανέλα 1/4 κ.γ. γαρύφαλλο 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookin English soon Νομίζω οτι δεν υπάρχει πιο εύκολη συνταγή... Αν και είχα τις επιφυλάξεις μου στην αρχή γιατί δεν είχα ξανακάνει χαλβά με σιμιγδάλι..Και το[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΈνας αρωματικός σιμιγδαλένιος χαλβάς τόσο επίκαιρος λόγω νηστείας, όσο και ιδιαίτερος, λόγω της προσθήκης του μελιού.Το μέλι χαρίζει στον χαλβά μια πιο soft[...]
Πηγή: kitchenstori.esΑναρτήθηκε στις 30/03/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Χαλβάς σιροπιαστός με άρωμα πορτοκαλιού στο φούρνο Μια συνταγή για ένα υπέροχο σιροπιαστό χαλβά στο[...]
Πηγή: sintayes.grΧαλβάς πορτοκαλένιος ελαφρύς, ελαφρότατος, δροσερός και απολαυστικός. Χωρίς λιπαρά, χωρίς γάλα.Το πορτοκάλι τού χαρίζει γεύση, χρώμα και όξινους τόνους στην[...]
Πηγή: kitchenstori.esΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΜικρά νηστίσιμα γλυκάκια, εύκολα, γρήγορα και νοστιμότατα! Εξαφανίζονται στη στιγμή και δεν προλαβαίνουν να κρυώσουν! Δοκιμάστε τα! Τα Υλικά (Για 20 κομμάτια)[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠολύ καλός!!!!! Τι χρειαζόμαστε: 11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζάχαρη 3 κουταλιές λάδι 4 αυγά 2 κουταλάκια μπέικιν ξύσμα δύο λεμονιών 1 φλυντζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜικρά ψωμάκια ζυμωμένα με λίγη ζάχαρη και βανίλια για να είναι αρωματικά με μια έκπληξη στο κέντρο τους... λίγο ζεστό, μισολιωμένο χαλβά του μπακάλη είναι το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ κος Βασίλης Καλίδης , πρέπει να πω ότι μου αρέσει πολύ στις εκπομπές που παρουσιάζει στην σειρά Νόστιμη Γη. Ο τρόπος που προσεγγίζει τα προϊόντα στον τόπο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά Πορτοκάλι 1 1/2 ποτήρι μόνο τον χυμό του Σιμιγδάλι 3 1/2 ποτήρια (το ψιλό) Ζάχαρη 1/2 ποτήρι Καλαμποκέλαιο 1 1/2 ποτήρι Αμύγδαλα 1 ποτήρι χοντροκομμένα[...]
Πηγή: chefoulis.grΠάει αρκετός καιρός που δεν έχω επισκεφθεί τη Γαλλία. Παλιότερα, δευτερεύουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις με καλούσαν συχνά - πυκνά στο Παρίσι. Κι εκεί, στις[...]
Πηγή: bostanistas.grΔημιουργήστε ευφάνταστα κουλουράκια γεμιστά με Μακεδονικό Χαλβά και καρύδι. Υλικά: 200 ml ρετσίνα ή κρασί λευκό 400 ml Παρθένο Σησαμέλαιο 20 γρ. μπέικιν[...]
Ένας χαλβάς διαφορετικός, με γεύση από πορτοκάλι και φρέσκο βούτυρο! Υλικά: 2 φλυτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 1 φλυτζάνι βούτυρο 1 ½ φλυτζάνι ζάχαρη 2 φλυτζάνια[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΈνας αλλιώτικος χαλβάς! Δεν σε λιγώνει και είναι πολύ αφράτος και αρωματικός. Τι χρειαζόμαστε: 2 φλιτζάνια γιαούρτι – (400 γρ.) 270 γρ. ζάχαρη 227 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1 κούπα λάδι (μισό ελαιόλαδο μισό ηλιέλαιο) 2 κούπες σιμιγδάλι (μισό χοντρό, μισό ψιλό) 3 κούπες ζάχαρη 4 κούπες νερό 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα 1/4[...]
Πηγή: megatv.com/cook