Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 58 συνταγές
Χαλβάς με σιμιγδάλι Τι χρειαζόμαστε: 1 φλυτζανι τσαγιου λαδι 2 φλυτζανια τσαγιου σιμιγδαλι 4 φλυτζανια ζεστο νερο 4 φλυτζανια τσαγιου ζαχαρη 2 φλυτζανια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Από την Εμμανουέλα Κόκκαλη Για τον χαλβά: 2 1/2 φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο Για το σιρόπι: 4 φλιτζάνια νερό 3 φλιτζάνια ζάχαρη 1[...]
Πηγή: mamapeinao.grΧαλβάς Ο χαλβάς εδώ είναι λίγο διαφορετικός από άλλες περιοχές της Ελλάδος ,για το λόγο ότι προσθέτονται οι σταφίδες και το φρέσκο βούτυρο καλής ποιότητας της[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΧαλβάς σιμιγδαλένιος Κομμάτια: 15, Χρόνος προετοιμασίας: 5′, Χρόνος μαγειρέματος: 20′, Κόστος: 2,00€ ΥΛΙΚΑ : 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: foodtrails.grΟ χαλβάς είναι ένα πολύ εύκολο και νόστιμο γλυκό που εγώ προσωπικά το λατρεύω!!! Στην οικογένεια ο χαλβάς μας έσωζε σε κάθε απρόσμενη επίσκεψη…. Κάθε[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΜέχρι να έρθει η ώρα των πασχαλινών λιχουδιών και όσο νηστεύεις κάνε κάτι απλό! Ετοίμασε παραδοσιακό χαλβά από σιμιγδάλι και αρωματισμένο με φυσικό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈνα Ελληνικό παραδοσιακό, νηστίσιμο γλυκάκι με πραγματικά τρία υλικά που υπήρχαν σε κάθε σπίτι: αλεύρι, ελαιόλαδο και πετιμέζι! Όσο για το νερό, δεν το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΛατρεμένο γλυκάκι, απαραίτητο στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας !!! Υλικά: 2 φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζάνι σπορέλαιο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Για το[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά Για το σιρόπι Ζάχαρη 2 ποτήρια νερού Νερό 4 1/2 ποτήρια νερού Πορτοκάλι 1 κομμάτι από την φλούδα Κανέλα ξυλάκι 1 τεμ Για τον χαλβά Σιμιγδάλι χονδρό 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΝηστίσιμος χαλβάς και νόστημος Τι χρειαζόμαστε: 6 ποτήρια νερό 3 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια ηλιέλαιο 1 σακουλάκι σιμιγδάλι ψιλό 2 ποτήρια ινδοκάρυδο Βράζουμε το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Σιμιγδάλι 1/2 πακέτο χονδρό Βούτυρο 125 γρ Κουκουνάρια ή Αμύγδαλα 1 φλυτζάνι του καφέ Για το σιρόπι Νερό 2 ποτήρια Ζάχαρη 1 ποτήρι Πορτοκάλι 2 (το ξύσμα[...]
Πηγή: chefoulis.grΚυριακή μεσημέρι. «Να σου φτιάξω χαλβά Φαρσάλων;» με ρωτάει. «Ναι, φτιάξε ό,τι θες» της απαντώ ενώ πληκτρολογώ κάτι στο κινητό μου.[...]
Πηγή: bostanistas.grΘα τα μαζέψουμε όπου να’ ναι από τις παραλίες και την απλόχωρη βεράντα, για να μαζευτούμε στο μέσα σπίτι. Θ’ αφήσουμε πίσω μας τους πύργους της[...]
Πηγή: bostanistas.grΤον χαλβά στην Ελλάδα τον συνηθίζουμε με ελαιόλαδο, που πραγματικά του δίνει έναν υγιεινό χαρακτήρα και σε κάνει να τον τρως χωρίς πολλές τύψεις. Στην Ανατολή[...]
Πηγή: bostanistas.grΑρωματικός και δροσερός χαλβάς για όλες τις ώρες. Τι χρειαζόμαστε: 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό 1 ποτήρι σπορέλαιο Για το σιρόπι 3 ποτήρια ζάχαρη 5 ποτήρια νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο! Τι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια χοντρό σιμιγδάλι 2,5 ποτήρια ζάχαρη καστανή Μισό ποτήρι μέλι 4 ποτήρια νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 500 γραμ. σιμιγδάλι χονδρά ή ψιλά 200 γραμ. καλαμποκέλαιο 1 κούπα αμύγδαλα ψιλοκομένα Σιρόπι: 2 ποτήρια ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1 κομματάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧαλβάς σιμιγδαλένιος με σιρόπι πορτοκάλι Υλικά: 2 φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζάνι σπορέλαιο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Για το σιρόπι: 2 φλιτζάνια φρέσκος[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr