Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Υλικά: 1 ποτήρι λάδι (παρά κάτι) 2 ποτήρια σιμιγδάλι χονδρό 2,5 ποτήρια ζάχαρη & 1/2 ποτήρι μέλι 4 ποτήρια νερό 1 ξύλο κανέλλας σταφίδες, κουκουνάρια,[...]
Πηγή: greekmasa.grΟ σουσαμένιος χαλβάς "του μπακάλη" είναι το ένα είδος∙ στην Ελλάδα όμως και σε όλη την ανατολική Μεσόγειο υπάρχει και η διαφορετική, πολύ δημοφιλής[...]
Πηγή: bostanistas.grΓεια σας καλά μου φιλαράκια!!! Όλον αυτόν τον καιρό της σαρακοστής είχα κάποια καλέσματα σε κυριακάτικα τραπέζια και δεν μπορούσα να μην πάω το πεσκέσι μου.[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΈνας αρωματικός σιμιγδαλένιος χαλβάς τόσο επίκαιρος λόγω νηστείας, όσο και ιδιαίτερος, λόγω της προσθήκης του μελιού.Το μέλι χαρίζει στον χαλβά μια πιο soft[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά Σιρόπι 1και 1/2 κούπα τσαγιού ζάχαρη 2και 1/2 ποτήρια νερού νερό 1 ξύλο κανέλας μερικά γαρύφαλλα φλούδα από 1 λεμόνι λίγες σταγόνες λεμονιού [...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 30/03/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Χαλβάς σιροπιαστός με άρωμα πορτοκαλιού στο φούρνο Μια συνταγή για ένα υπέροχο σιροπιαστό χαλβά στο[...]
Πηγή: sintayes.grγια το χαλβά ½ ποτήρι ηλιέλαιο ½ ποτήρι βούτυρο λιωμένο 2 ποτήρια σιμιγδάλι 1 ποτήρι αμύγδαλα λευκά για το σιρόπι 3 ποτήρια ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1 λεμόνι (η[...]
Πηγή: cooklos.grΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΑγαπημένο γλυκό ο χαλβάς ,ιδιαίτερα την περίοδο της νηστείας, δεν θα μπορούσε να λείπει από το τραπέζι της Καθαρά Δευτέρας!! Όσοι νηστεύουν..αφαιρούν το παγωτό[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 2/3 κούπας ελαιόλαδο (5 κ.σ + 1 κ.γ) 1½ κούπα σιμιγδάλι 1 κούπα ζάχαρη 1/2 κούπα μέλι 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού 3 κούπες νερό 1 ξυλαράκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grCranberries εδώ , rasberries εκεί μ' έκαναν κι εμένα οι φίλες μας, να κοιτώ σαν παραζαλισμένη! Όμως ο Θεός αγαπάει τον νοικοκύρη και το καλό του μάγειρα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr...γάλα αμυγδάλου παρέα με καραμελωμένα φρούτα στο φούρνο Καλησπέρα σας!! Θυμάστε το γάλα αμυγδάλου που ετοίμασα πριν λίγες μέρες;;; Σας είχα υποσχεθεί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια και είπαμε να νηστέψουμε, τουλάχιστον την πρώτη βδομάδα και τις δύο τελευταίες ήταν η συμφωνία, είπα να τους καλοπιάσω και να φτιάξω το αγαπημένο γλυκό[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΟ γενικός κανόνας του σιμιγδαλένιου χαλβά επιτάσσει 1-2-3-4. Το επιβεβαίωσα από πολλές πηγές! 1- Φλιτζάνι λάδι 2- Φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό (ή 1 χοντρό και 1[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜε αφορμή την επερχόμενη Καθαρά Δευτέρα (αύριο είναι Τσικνοπέμπτη δε...) και την νηστεία της Σαρακοστής, καθώς και το γεγονός ότι η φίλη Juanita δεν έχει[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΑν ζητήσεις να σου πει κάποιος τη συνταγή του σιμιγδαλένιου χαλβά είναι πολύ πιθανό να αρχίσει να μετρά, 1-λάδι, 2-σιμιγδάλι, 3- ζάχαρη, 4 - νερό, για όσους[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr