Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
...το πράσινο ριζότο της νοστιμιάς Καλησπέρα από τη χειμωνιάτικη και άσπρη Θεσσαλονίκη. Βέβαια, τα πολλά χιόνια έλιωσαν και τα σχολεία άνοιξαν, οπότε σήμερα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grυλικά 2 γεμάτα φλ.τσ. αλεύρι γιά όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 90 γρ. τριμμένη παρμεζάνα (ή κεφαλοτύρι, τσένταρ, ρεγκάτο, κασέρι ή και φέτα σκληρή)[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈπειτα από τα γλυκά μπισκότα και κουλουράκια που μοιράστηκα μαζί σας όλη την περασμένη εβδομάδα, νομίζω πως ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό ως τελευταία[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr...το πράσινο ριζότο της νοστιμιάς Καλησπέρα από τη χειμωνιάτικη και άσπρη Θεσσαλονίκη. Βέβαια, τα πολλά χιόνια έλιωσαν και τα σχολεία άνοιξαν, οπότε σήμερα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr12 μέτρια τρυφερά καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες 1 μικρή σελινόριζα κομμένη στα 4 και έπειτα σε λεπτές φέτες 3 πράσα κομμένα σε φέτες 1 φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΣήμερα τελειώνουν οι αναρτήσεις για το διαγωνισμό food blog awards που διοργάνωσε το Βήμα gourmet. Ένα ταξίδι λοιπόν τελειώνει σήμερα... όμορφο, αγχωτικό,[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr300 αλεύρι γ.ο.χ. 2 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ 2 κ.γ. ζάχαρη 3/4 κ.γ. μαγειρική σόδα 1 κ.γ. αλάτι 90 γρ. κρύο ανάλατο βούτυρο, κομμένο σε μικρούς κύβους 170 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com• 2 γεμάτα φλ.τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ • 90 γρ. τριμμένη παρμεζάνα (ή κεφαλοτύρι, τσένταρ, ρεγκάτο, κασέρι ή και φέτα σκληρή)[...]
Πηγή: cooktherapy.grΌλα τα παιδάκια είναι πια στα θρανία τους. Και τα δικά μου το ίδιο. Και το μικρό και το μεγάλο, oπότε το πρόβλημα της διατροφής έχει πάρει και πάλι την[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com