Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Αυτές τις μέρες έχω πολλά και διάφορα τρεχάματα! Και βοήθεια σε συγγενείς και φίλους με τα φορολογικά και προετοιμασία για τη βάφτιση του μικρανιψιού μας που[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΕκτέλεση: Στο μίξερ ζυμώνουμε όλα τα υλικά εκτός από τις ελιές και όταν αποκτήσουμε ένα ζυμάρι προσθέτουμε τις ελιές.Ανοίγουμε λεπτό φύλλο κόβουμε τετράγωνα [...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜπισκότα σαμπλέ με μαρμελάδα Υπέροχα βουτυράτα μπισκοτάκια που λιώνουν στο στόμα, με μια λεπτή γέμιση από φρουτένια μαρμελάδα.. Μια συνταγή πολύ απλή αλλά[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr250 γραμμάρια βούτυρο 250 γραμμάρια καστανή ζάχαρη 75 γραμμάρια λευκή ζάχαρη 1 αυγό 1 πρέζα αλάτι 2 κουταλιές γάλα 500 γραμμάρια αλεύρι 0.5 κουταλάκι κανέλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜαλακή και αφράτη ζύμη που θυμίζει τα κλασικά βουτυρένια βουτήματα από τον Στέλιο Παρλιάρο. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : Για 12 τεμ. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜαλακή και αφράτη ζύμη που θυμίζει τα κλασικά βουτυρένια βουτήματα από τον Στέλιο Παρλιάρο. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : Για 12 τεμ. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Σε ένα μπολ βάζουμε το μέλι και το ταχίνι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Χτυπάμε ελαφρά το βούτυρο με τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ με το φτερό. Προσθέτουμε τη σκόνη φουντουκιού, το αλεύρι, το ροδόνερο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: Τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια το παγωμένο βούτυρο και το αδειάζουμε μαζί με την ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ, το αλεύρι και το αυγό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜμμμ, από τώρα το λιγουρεύομαι. Ένα γλυκό που θυμίζει το παλιό παραδοσιακό μωσαϊκό αλλά λίγο πιο ψαγμένο. Το έχω κλέψει από τον Παρλιάρο αλλά το έχω εξελίξει[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μέλι και τη ζάχαρη και τοποθετούμε στη φωτιά να ζεσταθούν, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, την κανέλα, το ξύσμα πορτοκαλιού και την τοποθετούμε στη φωτιά. Αφήνουμε να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ Μαλακώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτουμε την άχνη και τα ασπράδια αυγών (όχι σε μαρέγκα) και ανακατεύουμε.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ 250 γρ. βούτυρο 250 γρ. καστανή ζάχαρη 75 γρ. λευκή ζάχαρη 1 αυγό 1 πρέζα αλάτι 2 κουταλιές (20 γρ) γάλα 500 γρ. αλεύρι 1/2 κουταλάκι κανέλα [...]
Πηγή: megatv.com/cookΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2013 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ & ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Επανέρχομαι μετά[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΚαλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Μπήκαμε στην εβδομάδα της Τυρινής που κορυφώνεται την Κυριακή της Τυρινής, με τα γαλακτοκομικά να έχουν την τιμητική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚόβουμε το βούτυρο σε κομμάτια και το βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. Σπάμε τα μπισκότα και χοντροκόβουμε τα αμύγδαλα. Όταν το βούτυρο ζεσταθεί καλά, το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr