Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για υγρό κέικ σοκολάτας. Τι χρειαζόμαστε: 340γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 200γρ. μαργαρίνη 250γρ. ζάχαρη 60γρ. αλεύρι 6 αυγά Υλικά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΕΪΚ : Λιώνουμε σε μέτρια φωτιά σε μια κατσαρόλα το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα τη σοκολάτα σε κομμάτια. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΛαχταριστό υγρό κέικ σοκολάτας με πετιμέζι (Φωτ.: steliosparliaros.gr) Ένα κέικ που δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη, αλλά παίρνει ξεχωριστή ελληνική γεύση και[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜπορεί να είναι παρόμοιο με το κέικ λαδολέμονο αφού βασικά έχει τα ίδια υλικά, αλεύρι-λάδι-λεμόνι-αυγά, όμως η διαφορά στη γεύση είναι τεράστια. Πώς γίνεται[...]
Πηγή: bostanistas.gr500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (του Παρλιάρου) 40 γρ. κακάο Γιώτης 1 κάψουλα βανίλια 4 αυγά 250 γρ. βούτυρο βιτάμ 470 γρ. ζάχαρη 125 γρ. κουβερτούρα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Παρλιάρου 40 γρ κακάο Γιώτης 1 κάψουλα βανίλια 60 ml γάλα φρέσκο 4 αυγά 250 γρ βούτυρο βιταμ 460 γρ ζάχαρη 125 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Βάζουμε το αλεύρι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ Χτυπάμε στο μίξερ την αμυγδαλόπαστα μαζί με την άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Λιώνουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο στα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ: Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ. Μαλακώνουμε το βούτυρο στα μικροκύματα. Χωρίζουμε τα αυγά. Ανακατεύουμε το βούτυρο με[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣύσταση αυτού του στοιχείου σε φίλο. Email του φίλου σας: Θέμα μηνύματος: ΥΛΙΚΑ 340γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 200γρ. βούτυρο Βιτάμ 250γρ. ζάχαρη 60γρ. αλεύρι 6[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ: Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ. Μαλακώνουμε το βούτυρο στα μικροκύματα. Χωρίζουμε τα αυγά. Ανακατεύουμε το βούτυρο με[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΟΥΜΑΔΑ Ζεσταίνουμε λίγο την αμυγδαλόπαστα να μαλακώσει. Βάζουμε την άχνη και την αμυγδαλόπαστα στο μίξερ. Χτυπάμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕ Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Λιώνουμε το βούτυρο. Κοσκινίζουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΕΪΚ Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ, έως[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grTORTA AL CIOCCOLATO E BARBABIETOLE Questa torta è stata ispirata da una ricetta del famoso chef pâtissier greco, Stelios Parliaros. Ingredienti : 250gr[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου που διασκεύασε η Sweet Xrysa. Συνταγή : Sweet Xrysa. Μερίδες : για 8-10 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προατοιμασία 20΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΛαχταριστό κέϊκ σοκολάτας, με αφράτη κρέμα γαρνιρισμένο με φρέσκες φράουλες. Για το καφέ, για το γάλα, για την οικογένεια, τους καλεσμένους μας, όλες τις ώρες[...]
Πηγή: sintayes.grΕξαιρετικό,υπέροχο αφράτο Κέικ βουτηγμένο σε σοκολάτα κ καρύδα !!! Συνταγη Κ.Στελιου Παρλιάρου ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΕΙΚ: 6 αυγα, 200 γραμμαρια ζαχαρη, 180[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr