Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Βασιλόπιτα με αμύγδαλα, φυστίκια και ξερά φρούτα. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. βούτυρο 250 γρ. ζάχαρη άχνη 125 γρ. αμύγδαλο αλεσμένο 125 γρ. φιστίκι αιγίνης[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓευστική διαδρομή απο το Στέλιο Παρλιάρο και τον chef Λευτέρη Λαζάρου στη χριστουγεννιάτικη εκπομπή "Γλυκειές Αλχημείες" του megatv με την δημιουργία μιας[...]
Στη σελίδα μας υπάρχει συνταγή για βασιλόπιτα από παλιά της Λίνας. Φέτος αυτή την έφτιαξε ο Αλέξανδρος στο Λονδίνο κι ιδού το αληθές!! Εγώ κάθε χρόνο λέω θα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grη συνταγη ειναι του Στέλιου Παρλιαρου ΥΛΙΚΑ: 250 γρ. Βούτυρο 250 γρ. Ζάχαρη άχνη 125 γρ. Αμύγδαλο αποφλοιωμένο αλεσμένο στο μπλέντερ σε σκόνη 125 γρ. Φιστίκι[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grπανεύκολη βασιλόπιτα για το καλό! Η συνταγή βήμα - βήμα από : Φοίβη Αυτό που κάνω εγώ για να γράψω πάνω στη βασιλόπιτα τη νέα χρονιά είναι: Πρώτα πασπαλίζω με[...]
Πηγή: pastrychef.grΑναρτήθηκε στις 28/12/2014 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Βασιλόπιτα με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς Μια ιδιαίτερη συνταγή για μια πρωτότυπη[...]
Πηγή: sintayes.grΠριν λίγα χρόνια ο Στέλιος Παρλιάρος είχε παρουσιάσει στην εκπομπή του μια βασιλόπιτα με ξερά φρούτα ψιλοκομμένα,amaretto και ξηρούς καρπούς.Την έφτιαξα αμέσως[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ S.P. 2015: Ψιλοκόβουμε τα σύκα και τα μουσκεύουμε μέσα στο κονιάκ για ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα τα πολτοποιούμε πολύ καλά. Λιώνουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αμύγδαλο, το μπέικιν πάουντερ και το χονδροκομμένο αμύγδαλο. Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη έως[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Καθαρίζουμε τα μήλα και τα αβοκάντο και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το μέλι και τα πολτοποιούμε.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ S.P. 2017 Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τη σκόνη αμυγδάλου, τη ζάχαρη άχνη και το αλεύρι. Βράζουμε 200 γρ. νερό με κανέλα,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΈνα διαφορετικό κέικ, αλμυρό και πικάντικο. Το σερβίρουμε με τσάτνεϊ αχλαδιού, μήλου ή κυδωνιού, κυδωνόπαστο ή ξερά φρούτα. Υλικά (Μερίδες: 8-10) 300 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣε ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκατοστών βάζουμε αντικολλητικό χαρτί με αλουμινόχαρτο. Λιώνουμε το βούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΈχει κλείσει 10 χρόνια η συνταγή για βασιλόπιτα που έχω βάλει και που φτιάχνω (όποτε δεν καταφεύγω σε ετοιματζίδικη). Βασιλόπιτα (Γιώργου) , συνταγή εγγύηση.[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr