Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
1 η Συνταγή: Καπνιστός σολομός ή πεστροφα με γαρίδες και κριθαράκι Υλικά ½ σακουλάκι κριθαράκι {μανέστρα} χοντρό ψιλοκομμένη ντομάτα 5 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι μερικές φορές που πραγματικά δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθεί κάποιος με την κουζίνα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να καταφύγει στα delivery ή να φάει[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ 2 φιλέτα σολωμού βάρους γύρω στα 800 - 1000 γρ. το κάθε ένα 1 μάτσο μαϊντανό 1/2 μάτσο άνιθο 1/2 μάτσο μάραθο λίγο δυόσμο ή βασιλικό μια κόκκινη[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για το σολομό 2 φιλέτα σολομού 3 φύλλα κρούστας 80 γρ. τυρί κρέμα 80 γρ. πέστο βασιλικού Αλάτι Πιπέρι Ελαιόλαδο Μαύρο σουσάμι Για τη σάλτσα 300 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ σολομός είναι... ακριβό ψάρι αλλά όταν το αντέχει η τσέπη σας και θέλετε να μαγειρέψετε κάτι διαφορετικό, σπέσιαλ και γευστικό, είναι η κατάλληλη πρώτη ύλη.[...]
Πηγή: supersyntages.gr4 φιλέτα σολομού (250γρ./το καθένα) 4 κ.σ. ελαιόλαδο ½ λεμόνι (ο χυμός του) αλάτι πιπέρι 2 κ.σ. βασιλικός (ψιλοκομμένα φύλλα) για τη σως ½ κ.σ. ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: cooklos.grΈνας μοναδικός συνδυασμός γεύσεων στο πιάτο σας. Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20 λεπτά, μαγείρεμα 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά σολομός: 4 φέτες αυγά: 2, καλά χτυπημένα αλεύρι: για το πανάρισμα γαλέτα: για το πανάρισμα ελαιόλαδο: για το πανάρισμα σάλτσα ντομάτας: 1 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΟ σολομός είναι πλέον ένα ψάρι κοινό, που το βρίσκουμε πάρα πολύ εύκολα. Οι διαιτολόγοι το συστήνουν ιδιαίτερα, λόγω της περιεκτικότητάς του σε ευεργετικά ω-3[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1 φέτα σολομού 1 μεσαίο κρεμμύδι τσιγαρισμένο 1 φλιτζ βρασμένο ρύζι 1 φλιτζ βρασμένα ρεβύθια 1 φλιτζ βρασμένες κόκκινες φακές 1 φλιτζ κοφτό μακαρονάκι 1 φλιτζ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά σολομός: 4 φέτες αυγά: 2, καλά χτυπημένα αλεύρι: για το πανάρισμα γαλέτα: για το πανάρισμα ελαιόλαδο: για το πανάρισμα σάλτσα ντομάτας: 1 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comγια το σολομό 4 φιλέτα σολομού (περίπου 500γρ. το καθένα) ελαιόλαδο για άλειμμα αλάτι για τη σάλτσα 2 κ.σ. καστανή ζάχαρη ¼ φλιτζ. ξύδι από λευκό κρασί ή άλλο[...]
Πηγή: cooklos.gr700 γρ. φιλέτο σολωμού χωρίς πέτσα 2 κλωνάρια λεμονόχορτο 2 κόκκινες πιπεριές τσίλι 4 ταϊλανδέζικα ασκαλώνια 2 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια ταϊλανδέζικος[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για 6 άτομα 6 φιλέτα σολομού γύρω στα 200 γραμ το ένα 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο για το μαρινάρισμα του σολομού 3 κουτ λεμόνι για το μαρινάρισμα του[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΌλοι γνωρίζουμε το πόσο απαραίτητο για την υγεία μας είναι αυτό το ψάρι του βορρά! Με τα θαυματουργά Ω3 λιπαρά του και το πολύ ασβέστιο, αποτελεί μια σπάνια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr4 φιλέτα σολομού χωρίς κόκαλο 4 φέτες ψωμί του τοστ ½ ματσάκι μαϊντανού ½ ματσάκι άνηθο 1 κ.γ. δυόσμο 1 κ.γ. βασιλικό 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μουστάρδα Για[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: Για το σολομό: 2 φιλέτα σολομού περίπου 1 ½ κιλά ¼ ματσάκι μαϊντανό ¼ ματσάκι δυόσμο ¼ ματσάκι άνηθο ¼ ματσάκι βασιλικό ξύσμα από 2 λεμόνια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 φιλέτα σολομού 1 σκελίδα σκόρδο 3 κ.σ. μέλι 3 κ.σ. μουστάρδα Dijon αλάτι πιπέρι βασιλικός Οδηγίες Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ανακατεύουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr