Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Άντε και Καλή Χρονιά με ενδιαφέροντα και δημιουργικά μαγειρέματα για όλη τη φίλτατη μαγειρομπλογκόσφαιρα!!! Είπα να ξεκινήσω με σολομό μόνο που βρήκα μια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΆντε και Καλή Χρονιά με ενδιαφέροντα και δημιουργικά μαγειρέματα για όλη τη φίλτατη μαγειρομπλογκόσφαιρα!!! Είπα να ξεκινήσω με σολομό μόνο που βρήκα μια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά σολομός: 4 φέτες αυγά: 2, καλά χτυπημένα αλεύρι: για το πανάρισμα γαλέτα: για το πανάρισμα ελαιόλαδο: για το πανάρισμα σάλτσα ντομάτας: 1 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά σολομός: 4 φέτες αυγά: 2, καλά χτυπημένα αλεύρι: για το πανάρισμα γαλέτα: για το πανάρισμα ελαιόλαδο: για το πανάρισμα σάλτσα ντομάτας: 1 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦιλέτα Σολωμού ψημένα με δενδρολίβανο, και σάλτσα ζαφεράνο (με σαφράν). Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα σολωμού (κομμένα κατά μήκος του κοκκάλου 4 με 5 εκατοστά) 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌλοι γνωρίζουμε το πόσο απαραίτητο για την υγεία μας είναι αυτό το ψάρι του βορρά! Με τα θαυματουργά Ω3 λιπαρά του και το πολύ ασβέστιο, αποτελεί μια σπάνια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜε χάσατε; Είμαστε χωρίς ίντερνετ από την Τετάρτη. Ευτυχώς που είχα δουλειά, διαφορετικά τα νεύρα μου θα είχαν γίνει λαστιχάκια για σφεντόνα...Με τον πρώτο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr