Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
“Είσαι πιο γενναίος απ’ όσο νομίζεις, πιο δυνατός απ’ ότι δείχνεις, πιο έξυπνος απ’ ότι πιστεύεις” . Απόγευμα Κυριακής και η μικρή μου κόρη χαλαρώνει στο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 25 κροκέτες περίπου: 4 μέτριες πατάτες 2 αυγά Μισό ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο Αλατοπίπερο 5-6 φρυγανιές τριμμένες[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 200 γρ. Ντομάτες 4 τεμ.ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες Βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας Ρύζι 400 γρ. Προσούτο ψιλοκομμένο 4 φέτες Αυγά 2[...]
Πηγή: chefoulis.grΓια την κροκέτα 1 φιλέτο χοιρινό 1 πιπεριά Φλώρινας 100 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη Για την σάλτσα ραβιγκότ 25 γρ. μουστάρδα 10 γρ. εσαλότ 30 γρ. ξίδι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚΡΟΚΕΤΕΣ ΒΑΚΑΛΑΟΥ Η 25η Μαρτίου πλησιάζει και φυσικά ο υγράλατος μπακαλιάρος, ή πιό σωστά βακαλάος, έχει την τιμητική του... Αυτήν την εποχή, επειδή βρίσκω τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr4/4/15 Κροκέτες σόγιας με μαγιονέζα αβοκάντο γιατί εκτός από νηστίσιμο πιάτο θα τολμήσω να πω, πως μου προέκυψαν. Με μεγάλη επιτυχία βέβαια. Μου βρέθηκε ένα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣυστατικά 1φλ.ρεβύθια μαγειρεμένα και σουρωμένα από τα υγρά 1 ½ φλ.φρυγανιά τρίμμα 1πράσο 2κρεμμύδια φρέσκα Αλατοπίπερο 3φέτες μπέικον ψιλ/νες 2αυγά[...]
Πηγή: zannetcooks.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά για 4 άτομα: 400 γρ στήθος από κοτόπουλο 100 γρ φιλέτο χοιρινό 100 γρ μυζήθρα 3 πράσα 300 γρ αρακά 2 αυγά 40 γρ τριμμένη παρμεζάνα 40 γρ βούτυρο 100 γρ[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΚΡΟΚΕΤΕΣ ΒΑΚΑΛΑΟΥ Η 25η Μαρτίου πλησιάζει και φυσικά ο υγράλατος μπακαλιάρος, ή πιό σωστά βακαλάος, έχει την τιμητική του... Αυτήν την εποχή, επειδή βρίσκω τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr