Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Ευρηματικός ο τίτλος, δεν μπορείτε να πείτε και η επιλογή του έγκειται στο γεγονός ότι αυτή η σούπα δεν έχει ρυζάκι ή άλλη μορφή πάστας μέσα στο ζουμί της![...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr25 Απρ 2013 Υλικά (3 μερίδες): 3 μέτρια λαυράκια 2 πατάτες 3-4 μέτρια καρότα 1 πράσο 1 κρεμμύδι 10 μέτρια φύλλα μαρουλιού 2-3 κ.σ. φρέσκο μαιντανό αλάτι[...]
Πηγή: cookcool.grΕίμαστε στ ο ξεκίνημα του χειμώνα και ο καιρός κρυώνει σιγά σιγά. Γι' αυτό κι εμείς προσαρμοζόμαστε, μαγειρεύοντας ζεστές σούπες! Η σημερινή μας πρόταση είναι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌλη η νοστιμιά του ψαριού βρίσκεται στο κεφάλι και αν έχετε δοκιμάσει ψαρόσουπα από μεγάλο κεφάλι ψαριού, θα ξέρετε ότι ο ζωμός της και η νοστιμιά της δεν[...]
Πηγή: alwayshungry.gr400 γρ. ψάρι 3 πατάτες 1 καρότο 2 καυτερές πιπεριές 1 κρεμυδι 1 φρέσκο κρεμύδι λιγο πράσο λίγη πάπρικα 50 γρ λάδι 4 κτλ γιαούρτι 1 ποτήρι λευκό κρασί χυμό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Οι επιζήσαντες. Κατά τη διάρκεια του εμφύλιου πολέμου, οι άνθρωποι στις πόλεις πέθαιναν. Στα χωριά, η φτώχεια και η ανέχεια κουτσά[...]
Πηγή: bostanistas.grΨαρόσουπα βελουτέ. Ένα υπέροχο πιάτο που θα λατρέψει η οικογένειά σου και πίστεψέ με, θα σου ζητάει να φτιάχνεις ξανά και ξανά! Όπως ισχύει πάντα και ακόμη[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΗ ψαρόσουπα είναι πολυσυζητημένο θέμα ανάμεσα σε εραστές της ψαροφαγίας και υπάρχουν πολλές διαφορετικές προτιμήσεις και συνταγές. Η αντιπαράθεση που έχω δει[...]
Πηγή: caruso.grΤι χρειαζόμαστε: 1 1/2 Κιλό ψάρια για σούπα (Διάφορα μικρά πετρόψαρα, σκορπίνες, πεσκανδρίτσες, μπακαλιαράκια κ.α.) μόνα τους ή και όλα μαζί. Οσο πιο πολλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια ζεστή και δυναμωτική σουπίτσα οτι πρέπει για το κρύο! ΥΛΙΚΑ 1 κιλό διάφορα μικρά ψαράκια για σούπα ή 1 κιλό μεγάλα ψάρια (μπακαλιάρο, σφυρίδα, σκορπίνες)[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr1 κιλό ψάρι (μπακαλιάρος, πεσκανδρίτσα ή μπαρμπούνια) 500γρ. πετρόψαρα (χάνο, γύλο, δράκαινα, καπόνια) ⅓ κ.γ. κρόκος Κοζάνης 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες[...]
Πηγή: cooklos.gr