Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Αυτή η φασολάδα είναι από εκείνες που απλά δεν τρως μόνο ένα πιάτο! Χυλώνει υπέροχα και γεμίζει το στόμα με υπέροχες γεύσεις! Είναι πρωτότυπη αφού φτιάχνεται[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ: 1/2 κιλό μέτρια φασόλια 1 κρεμμύδι μεγάλο ή 2 μικρά 1 μεγάλη κουταλιά πελτέ ντομάτας 2 κλωνάρια δενδρολίβανο 6 - 8 σκελίδες σκόρδο 2 - 3 φύλλα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια τη φασολάδα 500 γρ. μέτρια ξερά φασόλια 3 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι με τα πράσινα φύλλα τους ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: argiro.grΗ φασολάδα στην αρχαιότητα είχε την επίσημη μέρα της, η οποία όμως δεν ήταν ούτε κρύα, ούτε καν χειμωνιάτικη. Ήταν στις 7 -καλή ώρα, χθες- του 4ου μήνα του[...]
Πηγή: pandespani.comΟ χειμώνας και η φασολάδα πάνε παρέα... πιασμένοι χέρι χέρι θα έλεγα! Ένα από τα πιο αγαπημένα όσπρια κι ένα παραδοσιακό πιάτο ή καλύτερα πολλές παραλλαγές του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣυστατικά 300gr.φασόλια μουλιασμένα αποβραδίς Λάδι Αλατοπίπερο 2πράσα κομμένα σε ροδέλες 1κόκκινη καυτερή πιπεριά ολόκληρη 3καρότα κομμένα σε ροδέλες 1 ½[...]
Πηγή: zannetcooks.com8/3/15 Ξαναζεσταμένη φασολάδα με μοτσαρέλα. Ένα πιάτο που θα μας δώσει ενέργεια και θα μας ζεστάνει εσωτερικά, στη ουσία με 3 υλικά και χωρίς περισσεύματα[...]
Πηγή: zannetcooks.com24/2/16 Φασολάδα γκρατινέ και θα αποθεώσετε τη χθεσινή φασολάδα χωρίς κανέναν δυσαρεστημένο ή νηστικό. Συστατικά 1 ½ φλιτζάνι φασολάδα που έμεινε 2 καρότα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΑυτό το φαγητό μπορεί να μην είναι η ενσάρκωση της άνοιξης αλλά είναι ένα από τα φαγητά που φτιάχνω ό,τι καιρό κι αν έχει, σε όποια εποχή του χρόνου κι αν[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 σκελίδα σκόρδο λίγο θυμάρι 200 γραμμάρια λάδι αλάτι πιπέρι 1 κιλό φασόλια ξερά 350 γραμμάρια ψιλοκομμένα καρότα, σέλινο, κρεμμύδι 3-4[...]
Πηγή: sidagi.grΓράφω τόσα χρόνια και μια φασολάδα δεν έτυχε να δει το φως της «διασημότητας». Βέβαια, να λέμε την αλήθεια, δεν είναι ένα φαγητό που το μαγειρεύω[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ χειμώνας και η φασολάδα πάνε παρέα... πιασμένοι χέρι χέρι θα έλεγα! Ένα από τα πιο αγαπημένα όσπρια κι ένα παραδοσιακό πιάτο ή καλύτερα πολλές παραλλαγές του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι δύο μηλιές-νάνοι που φύτεψα στον τοίχο του κλειστού κήπου ως καλλωπιστικά βγάζουν ελάχιστα μήλα, μικρά, στραβοχυμένα και ξινούτσικα, τόσο που ωμά δεν[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ φασολάδα είναι έ να από τα κλασικότερα παραδοσιακά φαγητά του τόπου μας. Φτιαγμένη με ντόπια ξερά φασόλια , είναι να γλύφεις τα δάχτυλά σου. Ανάλογα με τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤην περασμένη εβδομάδα ανέβηκα στο αγαπημένο μου Πήλιο και πέρασα δυο υπέροχες μέρες. Ο καιρός ήταν μουντός και έβρεχε συνεχώς, η ξυλόσομπα έκαιγε στο φουλ[...]
Πηγή: bostanistas.gr300 γρ. φασόλια άσπρα 1 λίτρο ζωμό κότας 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο 1 κλωνάρι σέλινο ή σέλερι 1 πράσο 1 κλωναράκι δεντρολίβανο 1 μικρή κόκκινη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 2-4 άτομα 250 γραμμάρια φασόλια άσπρα ξερά 4 σκελίδες σκόρδο 150 γραμμάρια ελαιόλαδο Αλατοπίπερο 1-2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 μεγάλο[...]
Πηγή: sidagi.grΤα θαλασσινά δεν τα βάζουν μόνο στην παέγια οι Ισπανοί, αλλά και στα όσπρια. Μια ιδιαίτερη συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε. Υλικά για 4 άτομα 2 φλ. ψιλά ξηρά[...]
Πηγή: xrysessyntages.com