Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Τα παστά λεμόνια είναι λεμόνια ψημένα σε χοντρό αλάτι. Μπορούμε να τα διατηρήσουμε (αφού υποστούν την κατάληλη επεξεργασία) στην κατάψηξη και να αρωματίσουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Φρέσκες χυλοπίτες Παστό χοιρινό Άγρια σπαράγγια Πιπεριές Φλωρίνης Φρέσκια ρίγανη Ντομάτα Κρεμμύδι Πρόβειο βούτυρο Μυζήθρα Μπούκοβο Ελαιόλαδο [...]
Πηγή: megatv.com/cook500 gr. μικρά ζυμαρικά τορτελίνια ή βίδες κ.λ.π. ¼ φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο ολόκληρες 1-2 καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες 1 ½ kg.[...]
Πηγή: argiro.grΠιπεριές Φλωρίνης Αλάτι Μπούκοβο Ελαιόλαδο Εκτέλεση Ψήνουμε τις πιπεριές στους 200 βαθμούς μέχρι να αρχίσει να καίγεται η φλούδα. Τις βάζουμε σε σακούλα[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙΑ 220γρ φαρίνα απ 8κουτ .σούπας.κακάο 1.μπέικιν πάουντερ 1πρεζα αλάτι 280γρ. ζάχαρη 8 αυγά χωρισμένα κρόκος-ασπράδι 1βανιλια[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠανεύκολα ταρτάκια που θα σας ξετρελάνουν !!! Υλικά 300 γραμ.αλεύρι 80 γραμ.ζάχαρη άχνη 1/2 κουτ,γλυκού αλάτι 150 γραμ κρύο βούτυρο 1 βανίλια λίγο ξύσμα λεμόνι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣυστατικά 2σαργοί 300-400γρ. ο ένας Λάδι Αλατοπίπερο ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ 3κ.σ.λάδι 2κλωνάρια φρέσκο δενδρολίβανο τα φυλλαράκια 1σκελ.σκόρδο Αλάτι Κόκκοι[...]
Πηγή: zannetcooks.com17/2/15 Πάστα λιαστής ντομάτας με θυμάρι για να σερβίρουμε με τη ζεστή λαγάνα. Θα την λατρέψετε για όλη τη διάρκεια του χρόνου! Συστατικά 80gr.Λιαστές[...]
Πηγή: zannetcooks.com1½ κιλό πιπεριές Φλωρίνης 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κ.σ. χυμός λεμονιού 2 κ.σ. ξύδι 1 κ.γ. κοφτό ζάχαρη 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά (προαιρετικά) πιπέρι 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cooklos.grΤο γλυκό της γιορτής αλλά και για καθημερινή απόλαυση, με εύκολα υλικά που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα. Τι χρειαζόμαστε: 2 φλ. αλεύρι Γ.Ο.Χ. 1 και 1/2 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grPin It Έτοιμη πάντα στο ψυγείο χωρίς να μυρίζουν τα χερια κάθε φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε σκόρδο στο φαγητό μας… Υλικά 1 κεφάλι σκόρδο[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΥλικά Για το παντεσπάνι 6 ασπράδια 6 κ.σ. ζάχαρη 180 γρ. ινδοκάρυδο 2 κ.σ. αλεύρι 250 ml. γάλα για το πασπάλισμα του παντεσπανιού Για την κρέμα 700 ml. γάλα 6[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.gr500 γρ. σπαγκέτι ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας 2 μελιτζάνες φλάσκες 4 μέτριες, ώριμες ντομάτες, τριμμένες στον τρίφτη 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου[...]
Πηγή: gastronomos.grΜια εναλλακτική πρόταση για όσους δεν ενθουσιάζονται με τη γεύση της ζαχαροπαστας. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. κουβερτούρα λευκής σοκολάτας 3-4 κ.σ. γλυκόζη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr8 αυγά 100γρ. αμύγδαλα(ψίχα) 3 σκελίδες σκόρδο 4 φέτες ψωμί του τοστ 2 κουταλιές ελαιόλαδο κανέλα σκόνη αλάτι σαφράν Αφού τα αμύγδαλα πάρουν μια βράση, τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑνάμεικτη παστούλα που κανείς δεν θα πει "όχι"... Τι χρειαζόμαστε: 1 Παντεσπάνι Γέμιση με λιωμένη κουβερτούρα Σιρόπι 1 κούπα νερό 1 κούπα ζάχαρη Γλάσο 250 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι νόστιμη και πάρα πολύ εύκολη. Τι χρειαζόμαστε: 1 γάλα εβεπορέ 1 εβαπορέ νερό 2 κουτιά πτι-μπερ 5 κ.σ. κορν φλάουρ 9 κ.σ. ζάχαρη 250 γρ μαργαρίνη 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙΑ 220γρ φαρίνα απ 8κουτ .σούπας.κακάο 1.μπέικιν πάουντερ 1πρεζα αλάτι 280γρ. ζάχαρη 8 αυγά χωρισμένα κρόκος-ασπράδι 1βανιλια[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr