Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Πρωτότυπη , εύκολη σαλάτα ή πεντανόστιμο άλειμμα ψωμιού Μια συνταγή σήμερα από αρχοντόσπιτο της περιοχής μας. Μια σαλάτα αλοιφή με αναπάντεχη σύνθεση και απλά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ πάστα πιπεριάς είναι μία σάλτσα "πασπαρτού" και ένα ωραιότατο πρόσθετο σε ντοματοσαλάτες, σε ζυμαρικά, σε κοτόπουλο και πόσα ακόμα! Τώρα που μπορούμε να[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤη συνταγή αυτή για το πάστωμα του γαύρου, μου την έδωσε ένας καλός μας φίλος και παλιός ψαράς, ο Γρηγόρης, λέγοντάς μου ότι με αυτόν τον τρόπο, οι γαύροι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈχω φυτέψει στον κήπο δυο ρίζες μόνο απ’ αυτές. Αλλά είναι αρκετές για όλη τη χρονιά. Χρησιμοποιούνται σε σάλτσες, σε φαγητά, αν σας αρέσουνε τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ιστορία της διαχείρισης και συντήρησης του κρέατος και ειδικά του χοιρινού, πάει πολλά - πολλά χρόνια πίσω. Τα παλιότερα χρόνια και μέχρι περίπου τα τέλη της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜαροκινά λεμόνια τουρσί «Θα κάνουμε τα λεμόνια τουρσί» ανακοίνωσα περιχαρής, «και μετά θα μπουν σ΄εκείνο το μαροκινό κοτόπουλο με τις ελιές ή σε αρνάκι ταζίν,[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: 500 γραμμάρια παστό χοιρινό 2 1/2 κούπες (570 ml) ξηρό λευκό κρασί 1 1/4 κούπας (280 ml) μούστος 2/3 κούπας (150 ml) ξύδι από λευκό κρασί 2 κουταλιές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦέτος, το έχω ξαναγράψει, το "παίξαμε" αγρότες. Είναι πολύ όμορφη εμπειρία να βλέπεις τα μποστανάκια να αυξάνονται κι' ας μην ξέρεις ΟΥΤΕ τα βασικά για να τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΔεν ξέρω πόση εμπιστοσύνη έχετε στα έτοιμα. Μεγαλύτερη όμως σιγουριά αισθάνεστε όταν τα φτιάχνετε μόνοι σας. Φτιάξτε μόνοι σας χυμό, πάστα, κέτσαπ από τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό τις οικογενειακού τύπου εκδρομές με αυτοκίνητο για την εμπέδωση της γεωγραφίας της Ελλάδος, όταν είσαι σε εφηβεία πρώτον βαριέσαι, δεύτερον βαριέσαι,[...]
Πηγή: pandespani.com