Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Τα παστά λεμόνια είναι λεμόνια ψημένα σε χοντρό αλάτι. Μπορούμε να τα διατηρήσουμε (αφού υποστούν την κατάληλη επεξεργασία) στην κατάψηξη και να αρωματίσουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα από τα βασικότερα υλικά της ελληνικής κουζίνας, ήταν πάντα οι ντομάτες. Άφθονες το καλοκαίρι στους λαχανόκηπους των σπιτιών, έμπαιναν σχεδόν σε κάθε φαγητό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΦέτος, το έχω ξαναγράψει, το "παίξαμε" αγρότες. Είναι πολύ όμορφη εμπειρία να βλέπεις τα μποστανάκια να αυξάνονται κι' ας μην ξέρεις ΟΥΤΕ τα βασικά για να τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣτα πλαίσια της διαδικασίας "ψάχνω να βρω τι να φτιάξω, γιατί έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια" και έχοντας κους κους και λαχανικά στο σπίτι, έφτιαξα μια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑυτή την τέλεια μακαρονάδα την φτιάχνει ο αντρούλης μου και αν και ο ίδιος σε αντίθεση με μένα δεν είναι μακαρονάς θεωρώ ότι η συγκεκριμένη είναι από τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι εύκολη και δοκιμασμένη συνταγή και η επιτυχία της εγγυημένη! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Λαχανικά Κυρίως Πιάτα Λαχανικά Άλλες κατηγορίες Σάλτσες -[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr3 κιλά μεγάλες και σαρκώδεις πιπεριές φλωρίνης 1 κ.σ. γεμάτη ψιλό αλάτι 1 ποτήρι (220-230ml) νερό 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα (προαιρετικά) 1/4 κ.γ. πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυστατικά 2φλ.φρέσκο σπανάκι ψιλ/νο 1/2φλ.καλαμπόκι κονσέρβας 3φλ.ρύζι έτοιμο 1μεγάλο κρεμμύδι ψιλ/νο 1κ.γλ.κύμινο 5σκελ.σκόρδο ψιλ/νες Μια πρέζα μπούκοβο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΈνα νοστιμότατο, πανεύκολο, πολύ καλοκαιρινό πιάτο ζυμαρικών, θα λέγαμε “στο κόκκινο”, που όλοι θα απολαύσουν και θα το λατρεύσουν! Η κόκκινη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΖυμαρικά με μελιτζάνες, κολοκυθάκια, πιπεριά, κρεμμύδια, και λιαστή ντομάτα. Τι χρειαζόμαστε: 3 μελιτζάνες 7 κολοκυθάκια 2 ντομάτες 3 κρεμμύδια 2 πιπεριές 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤις τελευταίες εβδομάδες έχουμε τόση ηλιοφάνεια που μπερδεύομαι και νομίζω πως μπήκε η άνοιξη, αν κι ακόμα το κρύο καλά κρατεί. Το να νιώθω όμως τον υπέρλαμπρο[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤα πορτσίνι ή βασιλομανίταρα, είναι τα αγαπημένα μας μανιτάρια στο σπίτι. Το χαρακτηριστικό, έντονο άρωμά τους σε ριζότι, πάστα, αυγά ή και σε σάλτσες[...]
Πηγή: caruso.grΈχω φυτέψει στον κήπο δυο ρίζες μόνο απ’ αυτές. Αλλά είναι αρκετές για όλη τη χρονιά. Χρησιμοποιούνται σε σάλτσες, σε φαγητά, αν σας αρέσουνε τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πάστα πιπεριάς είναι μία σάλτσα "πασπαρτού" και ένα ωραιότατο πρόσθετο σε ντοματοσαλάτες, σε ζυμαρικά, σε κοτόπουλο και πόσα ακόμα! Τώρα που μπορούμε να[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο τριμμένο τζίντζερ 1 φλιτζάνι τριμμένο παντζάρι (από περίπου 1 μέτριο) 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 πρέζα πρέζα[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 2 φλιτζάνια πλυμένα cranberry 2 ξεφλουδισμένα ξινόμηλα καθαρισμένα από το κουκούτσι 1 μεγάλο, ολόκληρο χωρίς κουκούτσια πορτοκαλιού, κομμένα σε[...]
Πηγή: sidagi.gr1 μέτριο αγγούρι (150γρ) 1/2 κίτρινο πεπόνι 1/2 πράσινο πεπόνι 2 κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ξίδι απο κρασί Xeres 1 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαλοφτιαγμένα ζυμαρικά που βράζουν στο χρόνο που λένε οι οδηγίες, κρατούν το σχήμα τους και μένουν αλ ντέντε. Ο,τι πρέπει για ελαφριές ανοιξιάτικες μακαρονάδες[...]
Πηγή: gastronomos.gr