Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
Πρωτότυπη , εύκολη σαλάτα ή πεντανόστιμο άλειμμα ψωμιού Μια συνταγή σήμερα από αρχοντόσπιτο της περιοχής μας. Μια σαλάτα αλοιφή με αναπάντεχη σύνθεση και απλά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤη λεμονού μου στη Λαϊκή την λένε Γωγώ. Τριαντάρα, όμορφη, δυνατή, γυμνασμένη. Σήμερα είναι η μέρα που θα την συναντήσω κάτω από το μπαλκόνι μου. Απ' όλα[...]
Πηγή: bostanistas.grπαστές σαρδέλες με την κορυφαία συνταγή της Μυτιλήνης Στον καλοκαιρινό καιρό της σαρδέλας, δράττομαι της ευκαιρίας να σας συστήσω τις καλλονές της Kαλλονής. Οι[...]
Πηγή: pandespani.comΤα σημάδια της άνοιξης είναι εμφανή ολόγυρά μου με τα ανθισμένα πολύχρωμα λουλούδια και τα καταπράσινα, φουντωτά δέντρα να έχουν κατακλύσει τα φαρδιά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑπό τις οικογενειακού τύπου εκδρομές με αυτοκίνητο για την εμπέδωση της γεωγραφίας της Ελλάδος, όταν είσαι σε εφηβεία πρώτον βαριέσαι, δεύτερον βαριέσαι,[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν λίγες μέρες διορθώνοντας αυτό το ποστ, αντί για το κουμπί «αποθήκευση» πάτησα λόγω κεκτημένης ταχύτητας το κουμπί «δημοσίευση». Ευτυχώς το κατάλαβα[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. φράουλες μέτρια ώριμες 2 πακέτα σαβαγιάρ (48 τεμάχια) 1 1/2 φλ. τσ. γάλα περίπου ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ 1 φάκελος φυτική σαντιγύ σε[...]
Πηγή: e-sofia.grΈνα από τα βασικότερα υλικά της ελληνικής κουζίνας, ήταν πάντα οι ντομάτες. Άφθονες το καλοκαίρι στους λαχανόκηπους των σπιτιών, έμπαιναν σχεδόν σε κάθε φαγητό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ ιστορία της διαχείρισης και συντήρησης του κρέατος και ειδικά του χοιρινού, πάει πολλά - πολλά χρόνια πίσω. Τα παλιότερα χρόνια και μέχρι περίπου τα τέλη της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Παραδοσιακή Μεσσηνιακή συνταγή, (από τον παλιό καιρό που δεν υπήρχαν ψυγεία και το πάστωμα ήταν ο τρόπος φύλαξης και[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΜία φανταστική συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε Χρόνος Προετοιμασίας : 120' Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 4 κυδώνια 120 ml νερό 450 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤη συνταγή αυτή για το πάστωμα του γαύρου, μου την έδωσε ένας καλός μας φίλος και παλιός ψαράς, ο Γρηγόρης, λέγοντάς μου ότι με αυτόν τον τρόπο, οι γαύροι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ πάστα πιπεριάς είναι μία σάλτσα "πασπαρτού" και ένα ωραιότατο πρόσθετο σε ντοματοσαλάτες, σε ζυμαρικά, σε κοτόπουλο και πόσα ακόμα! Τώρα που μπορούμε να[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 1 τσιαπάτα 1 ντομάτα ώριμη 3 κομμάτια παστό χοιρινό 6-7 μεγάλα porcini μανιτάρια 1 ξερό κρεμμύδι (προαιρετικά) 5-6 φύλλα βασιλικού 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.gr1 πακέτο σπαγκέτι ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας 3 μελιτζάνες φλάσκες (περίπου 700 γρ.) 2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα 3-4 μέτριες, ώριμες[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα λευκά 10-12 φιλετάκια αντζούγιας διατηρημένα σε λάδι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό 3 κουτ. σούπας ντοματοπελτές[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά 1 1/2 κιλό μικρά κίτρινα λεμόνια 1/4 φλιτζ. αλάτι χονδρό 2-3 κουταλιές καυτή πάπρικα 1/2 κουταλάκι σκόνη κουρκουμά (turmeric) Χυμός 4-5 λεμονιών 1/3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦέτος το καλοκαίρι δεν είχα την ευκαιρία να μαγειρέψω φρέσκα φασολάκια. Αυτή η επισήμανση είχε καρφωθεί στο μυαλό μου και με ακολουθούσε παντού. Αυτή η[...]
Πηγή: bostanistas.gr