Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Μια παραλλαγή για να τηγανίσουμε το γαύρο. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό γαύρο φρέσκο καθαρισμένο (χωρίς κεφάλι) 2 ποτήρια ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι καλής ποιότητας[...]
Πηγή: cookpad.com/gr600-700 γρ. γαύρος 2 σκελίδες σκόρδο 1-1 1/2 ποτήρι σάλτσα ντομάτας Αλάτι, πιπέρι 1/4 κ.γ. ζάχαρη Ρίγανη Οδηγίες 30 Minutes Καθαρίζουμε το γαύρο από το κεφάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κ. γαύρο ή σαρδέλα μέτρια 2 φλ. καλαμποκάλευρο{εγώ χρησιμοποίησα σιμιγδάλι} αλάτι 3 κ.σ. + 2 κ. σ. λάδι Οδηγίες 30 λεπτά Καθαρίζουμε τα ψάρια μας,τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. γαύρος (ή περισσότερος) λίγο νερό 2 σκελίδες σκόρδο (και περισσότερες αν θέλετε) χυμό από 1 λεμόνι (ή περισσότερο αν θέλετε) αλάτι, ρίγανη, λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr