Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Εύκολη συνταγή που μου την έμαθε πέρσι το καλοκαίρι ένας φίλος ιταλός. Θα αρέσει κυρίως στα παιδιά γιατί είναι χωρίς κόκκαλο και ιδιαίτερα τραγανός. Υλικά 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΓαύρος πατάτες παρμεζάνα αυγό ψίχουλα ψωμιού φρυγανιά τριμμένη λάδι για το τηγάνισμα Μέθοδος Εκτέλεσης 1/2 κιλό γαύρος μεγαλούτσικος σε μέγεθος 2 πατάτες[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑκούς σαγανάκι και παραξενεύεσαι... όχι δεν είναι κάποιος περίεργος συνδυασμός τυριού με ψάρι. Είναι όμως υγιεινός (δεν τηγανίζεις το γαύρο), νόστιμος,[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html1 κιλό γαύρο 1½ φλιτζ. αλεύρι 1 φλιτζ. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 5-6 μεγάλα φύλλα συκής 1 κ.σ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά χυμό από 1 λεμόνι 4 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά: για 2-4 άτομα 1/2 κιλό γαύρο καθαρισμένο, ξεκοκαλισμένο και κομμένο Αλεύρι 4- 6 αυγά 2- 3 κουτ σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό. Αλάτι πιπέρι. Λάδι για το[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 κ. γαύρο ή σαρδέλα μέτρια 2 φλ. καλαμποκάλευρο{εγώ χρησιμοποίησα σιμιγδάλι} αλάτι 3 κ.σ. + 2 κ. σ. λάδι Οδηγίες 30 λεπτά Καθαρίζουμε τα ψάρια μας,τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr600-700 γρ. γαύρος 2 σκελίδες σκόρδο 1-1 1/2 ποτήρι σάλτσα ντομάτας Αλάτι, πιπέρι 1/4 κ.γ. ζάχαρη Ρίγανη Οδηγίες 30 Minutes Καθαρίζουμε το γαύρο από το κεφάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό γαύρος 150 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. πιπέρι 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. σκόρδο σκόνη 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά (προαιρετικά)[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ ½ κιλό φρέσκο γαύρο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο ½ ποτηράκι λευκό κρασί 200 γραμμάρια απλή σάλτσα τομάτας Αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜια παραλλαγή για να τηγανίσουμε το γαύρο. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό γαύρο φρέσκο καθαρισμένο (χωρίς κεφάλι) 2 ποτήρια ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι καλής ποιότητας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦανταστική συνταγή για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, μαγείρεμα 3΄ -[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο ότι τα ψάρια κάνουν καλό, το ξέρουν όλοι. Αυτό που μπορεί να μην είναι πολύ γνωστό, είναι ότι τα «λαϊκά» ψάρια, είναι και τα θρεπτικότερα. Και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓαύρος λεμονάτος σαγανάκι Ένας ιδανικός ουζομεζές. θα χρειαστούμε: 1/2 κιλό γαύρο 1 σκελίδα σκόρδο 6 κουτ σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 λεμόνι (το χυμό του)[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά 20-25 μεγαλούτσικοι γαύροι 3 σκ. σκόρδο σε φετάκια 1/2 φλιτζ. τσ. λευκό κρασί 5-6 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξίδι 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜέχρι πρόσφατα το γαύρο τον τηγάνιζα μόνο με αλεύρι και ολόκληρο, μέχρι που βρήκα αυτόν τον τρόπο... δεν μένει γαυράκι για γαυράκι και ειναι πεντανόστιμο...[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΟ γαύρος είναι το αγαπημένο μου ψάρι.Μου αρέσουν όλες οι εκδοχές μαγειρέματος του.Αυτό όμως που με ξετρελαίνει είναι όταν "τσιτσιρίζεται" μέσα στο τηγάνι.Η[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr500 γρ. γαύρος (ή περισσότερος) λίγο νερό 2 σκελίδες σκόρδο (και περισσότερες αν θέλετε) χυμό από 1 λεμόνι (ή περισσότερο αν θέλετε) αλάτι, ρίγανη, λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr