Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Είναι πολύ νόστιμη, πάρα πολύ απλή, δεν έχει αυγά και την είδα σε μια εκπομπή του κου Μαμαλάκη που είχε καλεσμένο τον κο Παρλιάρο. Η συνταγή είναι του κου[...]
Πηγή: greekmasa.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ: Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά χωρίς να το κάψουμε. Ανοίγουμε το καταΐφι και το ανακατεύουμε με το βούτυρο πολύ καλά για να πάει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Λιώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Xτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν. Ενσωματώνουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΟΣΤΑ Καθαρίζουμε τα μήλα και τεμαχίζουμε το κάθε ένα σε 8 κομμάτια. Τα τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και την κανέλα και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη. Όταν η ζάχαρη διαλυθεί αποσύρουμε από τη φωτιά. Σε ένα μεταλλικό μπολ βάζουμε τα αυγά με το σιρόπι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα. Αφήνουμε να μαλακώσει η σοκολάτα για ένα λεπτό και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ: Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά χωρίς να το κάψουμε. Ανοίγουμε το καταΐφι και το ανακατεύουμε με το βούτυρο πολύ καλά για να πάει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ: Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα και την ανακατεύουμε με τα μούσλι πολύ καλά. Τοποθετούμε μία κουταλιά από τα μούσλι σε ποτήρια και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΖΕΛΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και τους σπόρους της[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜία παραλαγή συνταγής του κου Παρλιάρου Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια 300 γρ. κρέμα γάλακτος (όχι light) 150 γρ. φρέσκο γάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Χτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν. Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο. Ενώνουμε τα δύο μείγματα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το ελαιόλαδο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Την αφήνουμε να φτάσει στους 400C. Χτυπάμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικα 400 γραμ. σοκολατα κουβερτουρα 400 γραμ. κρεμα γαλακτος κρυα 200 γραμ. γαλα πληρες καυτο Εκτελεση Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος με το μιξερ μεχρι να σφιξει[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 14/06/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Ταρτάκια με καταΐφι και μους σοκολάτας Ταρτάκια με βάση τραγανό καταΐφι [...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 04/12/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Μους τριπλής σοκολάτας με σοκολατένια σως μπαχαρικών Μια υπέροχη συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΆργησα λίγο... αλλά ξέρω ότι πλέον δεν με παρεξηγείτε... όπως λέει και ο Γιώργος " έχουμε και ένα γάμο να ετοιμάσουμε.."!!!!!!!!!!!!!!!!! Διαβάζω νέα σας....[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ! Είχε που λέτε τις προάλλες ένα πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο στις γλυκές αλχημείες . Ύστερα από πολλές παρακλήσεις τηλεθεατών αποφάσισε ο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΦτιάχνουμε μία κρεμ ανγκλέζ: Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα. Ανακατεύουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και τους αδειάζουμε μέσα στην κατσαρόλα. Την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr