Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
12 φύλλα ζελατίνα 4 καπνιστά φιλέτα πέστροφας,περίπου 400 γρ. 250 ml κρέμα γάλακτος 1/2 ματσάκι άνηθο 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 κ.σ. κόκκους πράσινο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 4 φύλλα Ζελατίνα 12 κουταλιές (από το αγαπημένο σας γλυκό κουταλιού) Σιρόπι 8 κουταλιές (με χαμηλά λιπαρά) Κρέμα γάλακτος 200 ml Κεφίρ 4 κουταλιές[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (5,5 φλιτζάνια περίπου) : 2 κονσέρβες (500 γρ περίπου) σολομός στραγγισμένος (φυλάμε το υγρό του) 2 φάκελοι ζελατίνη χωρίς γεύση 1 φλιτζάνι παχιά[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (5 φλιτζάνια περίπου) : 2 κονσέρβες (450 γρ περίπου) σολομός στραγγισμένος (φυλάμε το υγρό του) 1 φάκελο ζελατίνη χωρίς γεύση 1/3 φλιτζάνι παχιά κρέμα[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (2-4 μερίδες) : 1 αβοκάντο 1 φλιτζάνι χτυπητή κρέμα 1 γκρέιπφρουτ 1 κουταλιά βερμούτ 2 φύλλα ζελατίνας 4-6 φέτες καπνιστός σολωμός Εκτέλεση: 1. Από[...]
Πηγή: yumyum.grΔροσερό και νόστιμο, μπορούμε να το σερβίρουμε ως πρώτο πιάτο τώρα τις γιορτές, αντί της κλασικής γαριδοσαλάτας. Προμηθευτείτε πολύ ώριμα αβοκάντο και όσο το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΙδανική συνταγή σε περίπτωση που μας περίσσεψαν μήλα κι έχουν αρχίσει να χαλάνε. Ξεφλουδίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στο[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΥπέροχο, εύκολο και γρήγορο μους κακάο, με ελάχιστες θερμίδες! Τι χρειαζόμαστε: 3-4 γεμάτες κ.σ. κακάο 1 ζαχαρίνη νερό 1 κ.σ. κάποιο λικέρ (cherry ή κουμκουάτ)[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 μπανάνες ώριμες κομμένες σε κομμάτια 2 ώριμα αβοκάντο κομμένα σε κομματάκια 60γρ. χουρμαδες χωρίς κουκούτσια 4 κουταλάκια του γλυκού κακάο 100ml. χυμο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια γλυκιά σοκολατένια λιχουδιά, αφιερωμένη στους φίλους μας που νηστεύουν αυτές τις μέρες. Μια λαχταριστή αφράτη μους, που θα την λατρέψετε ακόμα κι εσείς[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ πιο εύκολη μους που φτιάξατε ποτέ, αλλά ίσως η πιο νόστιμη. Διαφορετική, ανάλαφρη και γρήγορη θα την λατρέψετε. Υλικά 1 κουτί (410γρ.) γάλα εβαπορέ 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.com300 γρ. ροδάκινα (καθαρισμένα και πολτοποιημένα) 300 γρ. κρέμα καρύδας 2 κ.σ. κρυσταλλική στέβια ή άλλο γλυκαντικό 3 φύλλα ζελατίνης (x 2 γραμμ.) φρέσκα[...]
Πηγή: argiro.grΔεν μπορούσα να φανταστώ ότι σ' ένα Μουσείο Φυσικής Ιστορίας , θα μπορούσα να βρω προϊόντα που θα είχαν εξαιρετική χρήση μέσα στην κουζίνα μου... Το είδα όμως,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΒελούδινη κρέμα κακάο με γεύση ροδιού και άρωμα δυόσμου. Ένα εποδόρπιο για να εκμεταλλευτείς το απολαυστικό ρόδι που είναι σκέτη "τρέλα" αυτή την εποχή. [...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά ελαιόλαδο: 150ml κρεμμύδι ξερό: 250 γρ., ψιλοκομμένο ρεβίθια: 250 γρ., μουλιασμένα για 12 ώρες στο νερό ζωμός καραβίδας: 2½ λίτρα θυμάρι: 2 κλωνάρια,[...]
Πηγή: icookgreek.comυλικά 500 γρ. πολύ φρέσκος σολομός σε φέτες 4 μέτρια αβοκάντο, ώριμα 2 λάιμ (3 αν είναι πολύ μικρά) 100ml ε.π. ελαιόλαδο 100ml γάλα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤην ανάρτηση αυτή ήθελα να τη δημοσιεύσω στις 18 Μαΐου, Διεθνή Ημέρα των Μουσείων , όπως την έχει κηρύξει το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) και έχει σαν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (5,5 φλιτζάνια περίπου) : 2 φάκελοι ζελατίνη χωρίς γεύση 1 φλιτζάνι κτυπητή ή παχιά κρέμα 2 κονσέρβες (450 γρ συνολικά) σολομός στραγγισμένος (φυλάμε[...]
Πηγή: yumyum.gr