Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Ποιός είπε ότι τα μελομακάρονα είναι δύσκολα; Αρχίζουμε πρώτα με το σιρόπι. Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα 2.5 φλυτζάνια νερό, 2.5 φλυτζάνια ζάχαρη, 1-2[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΕίναι από τα γλυκά που δε με ξετρελαίνουν και γι αυτό ίσως δεν είχα καταπιαστεί ποτέ ως τώρα. Όμως φέτος είπα ν΄ακολουθήσω την παράδοση για να χαρεί κι ο[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.gr1 1/2 κούπα ελαιόλαδο ελαφρύ (ή μία κούπα ελαιόλαδο και μισή ηλιέλαιο) 1 κούπα ζάχαρη κρυσταλλική ή καστανή 1 κούπα φρέσκο χυμό μανταρινιού 1 κ.γ. μαγειρική[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά Για τα μελομακάρονα: 1/2 κιλο λάδι (Το ελαιόλαδο ειναι πιο αγνο αλλά για να μην έχει βαρια μυρωδια το χτυπάμε πολυ ώρα.Εναλλακτικά βάζουμε ηλιέλαιο ή[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΕίναι το πλέον κλασικό γλυκό των Χριστουγέννων μαζί με τους κουραμπιέδες. Ακριβώς όμως επειδή το έχουμε συνηθίσει σαν γεύση, είναι καιρός να πειραματιστείς[...]
Πηγή: omanoclock.grΕίναι το πλέον κλασικό γλυκό των Χριστουγέννων μαζί με τους κουραμπιέδες. Ακριβώς όμως επειδή το έχουμε συνηθίσει σαν γεύση, είναι καιρός να πειραματιστείς[...]
Πηγή: omanoclock.gr