Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 321 συνταγές
Υλικά για τα μελομακάρονα: 400 γρ. χυμός πορτοκαλιού 530 γρ. ηλιέλαιο 1.200 γρ. αλεύρι 30 γρ. άχνη ½ κουτ. του γλυκού σόδα 1 κουτ. του γλυκού κανέλα [...]
Πηγή: greekcook.grΕιναι πολυ γευστικα μελομακαρονα πλουσια σε βιταμινη c Τι χρειαζόμαστε: εναμισυ ποτηρι ηλιελαιο ενα ποτηρι πορτοκαλοζουμο ενα φλυτζανι τσαγιου σιμιγδαλι ψιλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣας έγραψα τη συνταγή με μπύρα που βγαίνουν τα τέλεια μελομακάρονα. Αυτή η συνταγή που σας γράφω εδώ, είναι η δική μου, που βγήκε μετά από πειράματα χρόνων[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΔεν ξέρω αν φέτος θα καταφέρω να φτιάξω Χριστουγεννιάτικα Γλυκά, λόγω χρόνου, διάθεσης και φυσικής κατάστασης. Μου είπε και η θείτσα μου ότι θα μου φτιάξει[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη -3 φλιτζάνια λάδι -1 φλιτζάνι ζάχαρη -1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού -1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ -1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα -1 κουταλάκι[...]
Πηγή: kritikessintages.wordpress.comΈφτιαξα φέτος κάτι μελομακάρονα τα οποία ενώ άρεσαν σε μαμά και πεθερά κλπ, δεν άρεσαν στον άντρα μου. Προκειμένου να μην τα φάω όλα και γίνω 100 κιλά, έψαχνα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα πιο τέλεια γεμιστά μελομακάρονα που μετά το σιρόπιασμα δεν λασπώνουν και μένουν τραγανά και μπισκοτένια! Τι χρειαζόμαστε: 2 φλυτζάνια τσαγιού λάδι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜετά από αρκετές δοκιμές συνταγών για μελομακάρονα κατέληξα στη συγκεκριμένη συνταγή της φίλης μου της Άννας, φτιάχνονται πανεύκολα και είναι πεντανόστιμα! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα απίστευτα μελομακάρονα του Παρλιάρου! Ζουμερά μέσα, τραγανά απ έξω και μοσχοβολάνε!! Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. χυμός πορτοκαλιού 530 γρ. ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤέλεια μελομακάρονα! Τραγανα εξωτερικά, αφράτα εσωτερικά και όσο πρέπει σιροπιασμένα! Υλικά 400 γρ. χυμό πορτοκάλι 400 γρ. σπορέλαιο 180 γρ. ελαιόλαδο 50 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΙσως να μήν αρέσουν σε όσους προτιμούν τη βαριά γεύση της κανέλας και του γαρύφαλου στη ζύμη αλλά τα λατρεύουμε εμείς οι υπόλοιποι για το λεπτό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘυμάμαι τα λόγια, μα και τους “ήχους”, που η γιαγιά μου και η μαμά μου άκουγαν από το στόμα όσων δοκίμαζαν. Tα λόγια αυτά, που χρόνια αργότερα τ΄ ακούω και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή για να χαρούν τις γιορτές και οι διαβητικοί και όχι μόνο... (πάντα με μέτρο). Τι χρειαζόμαστε: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 300 γρ. ελαιόλαδο 30 γρ. ζαχαρίνη σκόνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή για ογδόντα (80) μερίδες! Τη δοκίμασα και πέρσυ αλλά και φέτος και είναι ... ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ! Τι χρειαζόμαστε: ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ: 200 γραμ. χοντροκομμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤην προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί παρόλο που μ' αρέσουν τα πιο τραγανά μελομακάρονα στο εσωτερικό αυτή η συνταγή με έπεισε γιατί είναι τόσο δεμένες οι γεύσεις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠάρα πολύ ωραία συνταγή χωρίς σιμιγδάλι για καλύτερο σιρόπιασμα. Είναι τέλεια! Τι χρειαζόμαστε: 2 κούπες ελαιόλαδο 3/4 της κούπας χυμό πορτοκάλιου 1/4 της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓευστικώτατα, τραγανά και ταυτόχρονα αφράτα, παραδοσιακά μελομακάρονα. Τι χρειαζόμαστε: 1ο μείγμα: 1200g αλεύρι μαλακό 1 κ. γλ. τριμμένα μοσχοκάρφια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα μελομακάρονα για να πετύχουν θέλουν και σιμιγδάλι και μέλι!!! Όμως θα μου πείτε και μπύρα; Φτιάχνω πάνω από τριανταπέντε χρόνια μελομακάρονα. Τα πρώτα[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr