Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
5 μεγάλα (150-160 γραμμ.) ασπράδια σε θερμοκρασία δωματίου 150-160 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική 150-160 γραμμ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη 1/2 κ.γλ. ξίδι λευκό 1/2[...]
Πηγή: argiro.gr100 γρ. ασπράδι αυγού 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1 βανίλια 30 γρ. φιστίκια κελυφωτά πούδρα ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 30 γρ. φιστίκια κελυφωτά[...]
Πηγή: ucook.gr/cook5 ασπράδια 150 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γραμμ. άχνη ζάχαρη [Για το σερβίρισμα] 1 φάκελο έτοιμη σαντιγί 1 φλ. τσαγιού καθαρισμένο ρόδι Για το παστέλι[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά (για 12 άτομα): -500γρ. γλυκιά σαντιγί -40 μικρά μαρεγκάκια -500γρ. φράουλες -4 κουτ. γλυκού ξύδι μπαλσάμικο -½ κουτ. γλυκού ροζ πιπέρι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ για τη μαρέγκα: 150 γρ. ασπράδια αυγών 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γρ. άχνη ζάχαρη ΥΛΙΚΑ για το γλυκό: 1 κιλό πορτοκάλια καθαρισμένα μισό κιλό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη μαρέγκα 100γρ. ζάχαρη 100γρ. ζάχαρη άχνη 3 ασπράδια 20γρ. κακάο 1κ.γ ξύδι Για την κρέμα 1 συσκευασία MORFAT creamy 2κ.σ ζάχαρη άχνη 5κ.σ σιρόπι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΈνα υπέροχο αέρινο γλυκό. Από πού πήρε όμως αυτή την ονομασία; To 1926, η πρίμα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, ίσως η διασημότερη μπαλαρίνα του 20 ου αιώνα, κάνει[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.gr5 ασπράδια 150 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γραμμ. ζάχαρη άχνη Για το σερβίρισμα 650 γραμμ. σαντιγί σφιχτή 1 φλ. τσαγιού καθαρισμένο ρόδι Για το παστέλι[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 50 γραμμ. ασπράδι αυγού 100 γραμμ. ζάχαρη ξύσμα λεμονιού 1 πρέζα αλάτι σαντιγύ (μπορείτε να την προμηθευτείτε από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σας)[...]
Πηγή: mamapeinao.gr180 γ. ασπράδια (6 ασπράδια) 180 γρ. ζάχαρη 180γρ. ζάχαρη άχνη 250 γρ. άγλυκη σαντιγύ 1 κιλό φράουλες 50 γρ. ζάχαρη άχνη Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη σε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΗ Δέσποινα λατρεύει τη ζαχαροπλαστική. Έτσι όταν έχει χρόνο - κατά κανόνα Κυριακές - δοκιμάζει τις ικανότητές της. Αυτή τη φορά σειρά είχε η ντελικάτη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠΑΒΛΟΒΑ Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μαζί με την κοινή ζάχαρη σε μαρέγκα σε μεσαία ταχύτητα. Δηλαδή αν το μίξερ έχει 10 ταχύτητες, εμείς επιλέγουμε την 5η.[...]
Θυμάστε την τάρτα σοκολάτας και τα μάφιν και τα μπράουνις με τη σοκολάτα; Για να τα φτιάξω τζείνα ούλλα (γιατί έφτιαξα τα ούλλα την ίδια μέρα, σας πληροφορώ!)[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΑυτό το γλυκάκι το έφτιαξα πρώτη φορά για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και τρελάθηκαν όλοι. Τώρα που το πήρα το κολλάι, θα το φτιάξω σε διάφορες εκδοχές,[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr Για να φτιάξω απλή κρέμα λεμονιού ξεκίνησα, μετά σκέφτηκα να την χρησιμοποιήσω σε cheese cake, μετά το ξανασκέφτηκα και λέω τι θα κάνω τόσα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥΛΙΚΑ 3 ασπράδια αβγού, 175γρ. ζάχαρη άχνη, 1 κουταλάκι κορν φλάουερ, 1 κουταλάκι αλάτι, 300ml φρέσκια κρέµα ζαχαροπλαστικής, 100γρ. φρέσκιες φράουλες. Για τη[...]
Πηγή: xrysessyntages.com