Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Υλικά 1 ή 2 αστακούς στο μισό κιλο 400 γρ ρύζι καρολίνα 200 γρ κρέμα γάλακτος Μισό φλιτζάνι κονιάκ 200 γρ σάλτσα ντομάτας 2 κρεμμύδια 1 καρότο Ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 μέτριο καρότο, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 1 κιλό ντομάτες, τριμμένες Αλάτι και πιπέρι 1 μεγάλος ή 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ Αστακός Κρεμμύδι ψιλοκομμένο Ντοματάκια ολόκληρα Κριθαράκι Λάδι Χοντρό αλάτι Φρέσκο πιπέρι Δάφνη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Αστακό 1 μεγάλο Λάδι 1/2 φλυτζάνι τσαγιού Άνιθο 1 ματσάκι (ψιλοκομμένο) Μαϊντανό 1 ματσάκι (ψιλοκομμένο) Κρεμμυδάκια φρέσκα 8 ψιλοκομμένα Ντομάτες 5[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά για 6 άτομα 2 ζωντανοί αστακοί (750 γρ. ο καθένας) 10 λίτρα βραστό νερό Αλάτι 20 ml νερό 4 κοφτές κ.σ. ζάχαρη από κοκκοφοίνικα 50 ml χυμός tamarind 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑστακός ψαροκόρυζο: Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι διάσταση δίνει στο πιάτο η τελική φάση, που ο σεφ αφήνει στα χέρια σας: Θα σπάσετε οι ίδιοι το ωμό αυγό (το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 αστακός (ή περισσότεροι) Φρέσκο βούτυρο, χυμός λεμονιού, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανός Παρασκευή Αν ο αστακός είναι ζωντανός, τον ζεματίζουμε σε νερό που[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤου διάσημου Γάλλου σεφ Ζοέλ Ρομπυσόν Υλικά (για 4 άτομα) 4 ζωντανοί αστακοί του 1/2 κιλού (αμερικανικού τύπου), Για το ζωμό 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός (500 γρ.) 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρι 20 ml ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 5 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 αστακός περίπου 800 γραμμαρίων ολόκληρος 1 κουταλιά μεγάλη βούτυρο 1 μικρή κρέμα γάλακτος 1 πράσο 1 κομμάτι μικρό τζίντζερ τριμμένο μισό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός Βούτυρο λιωμένο Κρέμα γάλακτος, χτυπημένη Ζωμός ψαριού Ζωμός από μύδια Ντομάτα αποφλοιωμένη Ricard Ξερά μυρωδικά Φρέσκα μυρωδικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 6 κουταλιές παρθένο ελαιόλαδο 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο 500 γρ. ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες Αλάτι και πιπέρι Λίγο ξίδι Λίγη μαύρη ζάχαρη 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑστακός ψημένος στη σχάρα, με σάλτσα βουτύρου. Συνοδεύεται από εκλεκτό οίνο «Μοσχοφίλερο» από το κτήμα Λαντίδη. Κρασί με χαρακτηριστική φρεσκάδα και έντονη[...]
Αστακός με χυλοπίτες και κρόκο Κοζάνης από τη Σύρο
1 Πατάτα κομμένη σε κυβάκια και βρασμένη 200 Γρ γαρίδες νούμερο 2 ψιλοκομμένες 400 Γρ αστακό την ψίχα του 100 Γρ χαβιάρι 1 Αγγούρι ξεφλουδισμένο και κομμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜισό αστακό 2 Κουταλάκια λιωμένο βούτυρο 2/3 Κρέμα γάλακτος Μία φέτα μπέικον ψιλοκομμένη Μία χούφτα σπανάκι 1 Σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 Φέτες τυρί regato[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 1 αστακός 1,5 κιλό 1 κιλό σταμναγκάθι 6,7 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος 1 ποτήρι ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι για το[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr1 αστακος 1 μερος βουτηρο 1 μερος λεμονι λιγο μα'ι'ντανο Μέθοδος Εκτέλεσης Αν ο αστακός είναι ζωντανός, τον ζεματίζουμε σε νερό που βράζει για 2-3 λεπτά.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com