Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Καλησπέρα σας! Σήμερα θα σας δώσω ένα φαγητό με λίγες θερμίδες και πολύ νοστιμιά. Πρωτότυπο, εύκολο, γεμάτο υγεία μιας και συνδυάζει όσπρια, λίγο άσπρο κρέας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Ζύμη της Γιαγιάς 1 πακέτο (6 φύλλα) σπανάκι 250 γρ. βλίτα 250 γρ. γλιστρίδα 1 ματσάκι πράσα 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι πιπεριά Φλωρίνης 1 ψητή[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φύλλο παραδοσιακό: 500 γρ μαργαρίνη φυτική: 4 κουταλιές της σούπας λιωμένη σπανάκι: 250 γρ. πράσα: 4 κολοκυθάκια: 2 κρεμμυδάκια φρέσκα: 2 άνηθος: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Χωριάτικο φύλλο για πίτες έτοιμο ή σπιτικό σπανάκι 250 γρ. βλίτα 250 γρ. γλιστρίδα 1 ματσάκι πράσα 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι πιπεριά Φλωρίνης 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φύλλο για πίτες έτοιμο ή σπιτικό (σύμφωνα με τη βασική μας συνταγή): 500 γρ ελαιόλαδο: 4 κουταλιές της σούπας για το σοτάρισμα και επιπλέον για το[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φύλλο για πίτες έτοιμο ή σπιτικό (σύμφωνα με τη βασική μας συνταγή): 500 γρ ελαιόλαδο: 4 κουταλιές της σούπας για το σοτάρισμα και επιπλέον για το[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Χωριάτικο φύλλο για πίτες έτοιμο ή σπιτικό σπανάκι 250 γρ. βλίτα 250 γρ. γλιστρίδα 1 ματσάκι πράσα 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι πιπεριά Φλωρίνης 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ Χορτόπιτα ή λαχανόπιτα, όπως την λέμε εμείς στην Αχαΐα, είναι από τις πιο χαρακτηριστικές, όσο και παραδοσιακές πίτες της Ελλάδας. Επειδή τα χόρτα και τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ στριφτόπιτα, όπως την έλεγε η γιαγιά μου, είναι μια παραλλαγή της κλασικής χορτόπιτας, που την φτιάχνουνε περισσότερο στην ορεινή Αχαΐα. Το διαφορετικό από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ πιο εύκολη και γρήγορη εκδοχή της χορτόπιτας, αφού από πάνω δεν έχει καθόλου φύλλο. Ιδανική για όποιον δεν ξέρει να ανοίγει φύλλο και με καταπληκτική γεύση,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌταν λέμε λαχανόπιτα, εννοούμε πίτα, με σπιτικό φύλλο, (αφράτο σαν αυτό ) και φέτα. Φτιάξτε τη με όσα χόρτα βρείτε και δεν υπάρχει πρόβλημα αν βάλετε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ χορτόπιτα ή λαχανόπιτα, όπως την λέμε εμείς στην Αχαΐα, είναι από τις πιο χαρακτηριστικές και παραδοσιακές Ελληνικές πίτες. Σήμερα φτιάχνουμε την λαχανόπιτα[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grφύλλο Για το 600 γρ. αλέυρι 1 πρέζα αλάτι 1 σφηνάκι ξύδι 1 σφηνάκι λάδι νερό χλιαρό (όσο πάρει να έχουμε μια μαλακή εύπλαστη ζύμη) κίτρινο αλέυρι για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για τη γέμιση 1 κιλό σπανάκι 1/2 κιλό σέσκουλα 1 πράσο 1 ματσάκι σέλινο 1 ματσάκι μαιντανό 1 ματσάκι άνιθο 1 ματσάκι μάραθο 2 κρεμμύδια 1[...]
Πηγή: greekcook.grγια το φύλλο 750γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξύδι 1½ κ.γ. αλάτι 1½ φλιτζ. χλιαρό νερό (περίπου) λίγο επιπλέον αλεύρι ή νισεστέ[...]
Πηγή: cooklos.gr