Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Για ψητά που δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουτάκι μπύρα 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι 1 κρεμυδι στα τέσσερα 2-3 σκελίδες σκόρδο 2-3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικα Χοιρινα σουβλακια Κολιανδρο σε σκονη Σκορδο σε σκονη Θυμαρι Φρεσκοτριμμενο πιπερι Ελαιολαδο Εκτελεση Πλενουμε τα σουβλακια και τα στραγγιζουμε καλα. Τα[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΓια να μαλακώσει το μοσχαράκι μας και να αποκτήσει υγρασία, ώστε να μην μας στεγνώσει, ειδικά στο ψήσιμο, η καλύτερη λύση είναι να το μαρινάρουμε. Με αυτήν την[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια πολύ ωραία μαρινάδα, που όχι μόνο μαλακώνει, αλλά «κόβει» εντελώς τη μυρωδιά σε όποιο κρέατος τη χρησιμοποιήσουμε. Είναι ότι πρέπει για να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΒάλτε το κρεατάκι σας να σταθεί μέσα σ᾿ αυτό το καταπληκτικό κρασί, μαζί με σπιτικό λάδι και αρωματίστε το με κρεμμύδια, σκόρδο, δαφνόφυλλα και θυμάρι.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά α΄μέθοδος... 3 00-400 γ. λουκάνικο χυμός 1 πορτοκαλιού 2 κ. γλυκού μέλι 2 κ. γλυκού μουστάρδα β΄μέθοδος... χυμός 1 πορτοκαλιού 1/2[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ