Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Φέτος μετά από πολλά χρόνια σκέψης... χαχαχα, αποφάσισα να φτιάξω πανετόνε και χωρίς φόρμα. Έχω πολύ μεγάλο θράσσος τι να πω!!! Μεγάλο μαρτύριο μιλάμε, γιατί[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΤΟΝΕ Σίγουρα λιγότερο γνωστό απο το παραδοσιακό γλυκό πανετόνε, εδώ στην Ελλάδα, το γαστρονομικό πανετόνε (θα μπορούσαμε να το πούμε και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο panettone , αυτό το ιταλικό τσουρεκοψωμάκι, είναι από τις ξενόφερτες χριστουγεννιάτικες παραδόσεις που πολύ μου αρέσουν. Από τότε που το ανακάλυψα, πριν από[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΥλικά για μία φόρμα για panettone του 1/2 κιλού λαδόκολλα (η δικιά μας είναι 35 εκ., κάπου εκεί θα είναι όλες) συρραπτικό ψαλίδι Οδηγίες Κόβουμε μία λωρίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜείγμα 1 250 γρ βούτυρο λιωμένο (χλιαρό) 6 μεγάλα αυγά 100 γρ γάλα 1 κτγ αλάτι Μείγμα 2 700 γρ αλεύρι για τσουρέκια 2 κύβοι νωπή μαγιά (50γρ σύνολο) 140 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κύβοι νωπή μαγιά (50 γρ.) 1 κ.σ. ζάχαρη 1/3 κούπας χλιαρό νερό 2/3 κούπας ζάχαρη 1 κούπα φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού 1/2 κούπα βούτυρο (ή μαργαρίνη αν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΑΝΕΤΌΝΕ (ΣΥΝΤΑΓΗ IGINIO MASSARI) Για το πανετόνε, τον βασιλιά των χριστουγεννιάτικων γλυκών ψωμιών, έχουμε μιλήσει επανειλημμένα στο laboratorio . Μάλιστα το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ 200 γρ. φρέσκια μαγιά 240 ml ζεστό γάλα 140 γρ. αλεύρι για κάθε χρήση ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΦΡΟΥΤΩΝ 1 φλιτζάνι χρυσές σταφίδες 1 φλιτζάνι γλασαρισμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr