Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
H γαλέτα (galette) είναι γαλλικής επινόησης μαγειρικός όρος από το ‘galet=βότσαλο φαγωμένο απ΄τον καιρό και λείο’, που προσδιορίζει το επίπεδο,[...]
Πηγή: pandespani.comΗ κλασική Γαλλική συνταγή για κοτόπουλο με εστραγκόν (poulet a l’ estragon), διάβασα πρόσφατα σε έγκυρο έντυπο της αλλοδαπής ότι θεωρείται ως η καλύτερη[...]
Πηγή: caruso.grH γαλέτα (galette) είναι γαλλικής επινόησης μαγειρικός όρος από το ‘galet=βότσαλο φαγωμένο απ΄τον καιρό και λείο’, που προσδιορίζει το επίπεδο, στρογγυλό ή[...]
Πηγή: pandespani.com