Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
1 κιλό μοσχάρι λαιμός ( κομμένο σε μικρά κομμάτια) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πιπεριά πράσινη και 1 κόκκινη μεγάλη (κομμένη σε φέτες) 2 σκελίδες σκόρδο 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 λίτρα νερό 2 μερίδες ζωμός κρέατος 1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί 1 ½[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 λίτρα νερό 2 μερίδες ζωμός βοδινού 1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί 1 ½ ματσάκι[...]
Πηγή: sidagi.grΜοσχαράκι κοκκινιστό, μοσχαράκι λεμονάτο, μοσχαράκι γιουβέτσι... μήπως να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και να ιντριγκάρουμε τον ουρανίσκο μας με την ξεχωριστή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠαρασκευή Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 60 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: Μέτριος Μερίδες: 6-8 • 150 γρ. Βιτάμ κλασικό • 1½ κιλό μοσχάρι από το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚυριακάτικο το φαγάκι μας σήμερα! Κρασάτο μοσχαράκι με μανιτάρια!! Είναι μια παραλλαγή του λεμονάτου που σας είχαμε δείξει εδώ, αλλά ενισχυμένη! Μανιτάρια[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜια συνταγή για ένα πολύ νόστιμο κλασικό πιάτο που γίνεται ακόμα νοστιμότερο εφ” όσον το κρέας θα μαριναριστεί πριν μαγειρευτεί. Μοσχαράκι με μανιτάρια. Μια[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά για 4 άτομα 400 γρ. φιλέτο από ελάφι, 400 γρ. φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος, αλάτι, πιπέρι. Για τη σος 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 200 γρ. μανιτάρια,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 1/2 κιλό μοσχάρι για κατσαρόλα σε μερίδες 1 μεγάλη συσκευασία μανιτάρια 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 κ.σ. βούτυρο 1 σφηνάκι κονιάκ 1 συσκευασία χυμό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1. Σε ένα βαθύ σκεύος ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη Βιτάμ και ρίχνουμε το μοσχαράκι. Σοτάρουμε το κρέας, δίνοντας χρώμα σε όλες τις πλευρές του για να κλείσουν οι[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά: ρύζι μοσχαρίσιο κρέας σταφίδες μανιτάρια κανέλα λίγο σαφράν (κρόκος) αλατοπίπερο κουκουνάρι (προαιρετικά) Εκτέλεση: 1. Βράζουμε το μοσχάρι και έπειτα[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.gr