Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά (4-6 μερίδες) : 1/2 κιλό μακαρόνια Νο 5 1 1/2 κιλό οσομπούκο (κότσι μοσχαρίσιο) 1 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 400 γρ. ψιλοκομμένη αποφλοιωμένη ντομάτα 2[...]
Πηγή: yumyum.grΈνα καταπληκτικό Ιταλικό πιάτο που πρέπει να δοκιμάσετε!Μοσχαράκι κοκκινιστό με σέλερι,καρότο και κρασί σε συνδιασμό με έναν υπέροχο πουρέ με καλαμποκαλευρο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΣπέσιαλ οσομπόυκο για τον χειμώνα συνοδεία επίσημου πιλαφιού. Συνταγή : Νίκος Καραθάνος. Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄, μ[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr΄Ενα πιάτο όνειρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Περιγραφή συνταγής κρεμμύδι Τα φύλλα αλλά και ο βολβός του τρώγονται, έχοντας χαρακτηριστική[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΟΣΟΜΠΟΎΚΟ ΑΛΑ ΜΙΛΑΝΈΖΕ Η συνταγή για το ιταλικό oσομπούκο ( ossobuco ) είναι αρκετά γνωστή και στην Ελλάδα, αν και δεν είμαι σίγουρη αν όντως πολλοί έχουν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟΣΟΜΠΟΎΚΟ ΑΛΑ ΜΙΛΑΝΈΖΕ Η συνταγή για το ιταλικό oσομπούκο ( ossobuco ) είναι αρκετά γνωστή και στην Ελλάδα, αν και δεν είμαι σίγουρη αν όντως πολλοί έχουν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟΣΟΜΠΟΎΚΟ ΑΛΑ ΜΙΛΑΝΈΖΕ Η συνταγή για το ιταλικό oσομπούκο ( ossobuco ) είναι αρκετά γνωστή και στην Ελλάδα, αν και δεν είμαι σίγουρη αν όντως πολλοί έχουν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr«Πενία τέχνας κατεργάζεται»και στην περίπτωση του οσομπούκο δημιουργεί γευστικά αριστουργήματα. Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τα “λαϊκά” πιάτα που με ταπεινά[...]
Πηγή: caruso.grαυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]
Πηγή: pandespani.comΓια το Μπουκέ γκαρνί 1 κλαδάκι δεντρολίβανο 1 κλαδάκι θυμάρι 1 δαφνόφυλλο 2 γαρύφαλλα {Για το οσομπούκο} 4 μικρές φέτες κότσι μοσχαρίσιο λίγο αλεύρι 1/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΤο οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 4 φέτες κότσι μοσχαρίσιο (κομμάτια/φέτες από μοσχαράκι κοντά στο γόνατο, με κόκαλο με το μεδούλι του στο κέντρο), 3 καρότα, 2 κρεμμύδια, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈχουμε φτάσει αισίως τα μέσα Μαρτίου και βρισκόμαστε εν μέσω Μεγάλης Σαρακοστής. Εγώ θα την πω την αμαρτία μου... Δε νηστεύω. Γι' αυτό και έφτιαξα σήμερα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr