Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Καλοκαιράκι, παραλίες, ξεγνοιασιά, ουζάκι και μεζεδάκι από πεντανόστιμο γαύρο μαρινάτο, για πολλούς το top καλοκαιρινό μεζεδάκι !! Το πιο ωραίο δε είναι, ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΦανταστικός ουζομεζές που τον λατρεύουν κυρίως οι άντρες, αλλά τον τιμούν και οι γυναίκες. Μέχρι να ετοιμαστεί θα χρειαστούν 2 μέρες, αλλά η γεύση του θα σας[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΤον μαρινάτο γαύρο τον έμαθα εδώ και πολλά χρόνια στην ταβέρνα του Σπύρου στα Ξύγκια. Είναι από τους νοστιμότερους που έχω φάει ποτέ. Αλλά ακόμα πιο νόστιμο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ σημερινή μου συνταγή είναι χαρακτηριστική του Ελληνικού Καλοκαιριού, μια συνταγή που καταφέρνει να κλείσει σε ένα βαζάκι, το άρωμα της θάλασσας, των[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΟ παστός γαύρος , ή αλλιώς αντσούγιες , ειδικά ξυδάτος, (ή μαρινάτος όπως λέγεται), είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο, αλλά και το τέλειο συνοδευτικό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr2 Kg γαύρος ολόφρεσκος, μεσαίου μεγέθους (καλύτερα μικρότερος παρά μεγάλος) 1 μπουκάλι (200 ml) ξύδι από κρασί (κόκκινο ή άσπρο) 10-12 κ. αλάτι ελαιόλαδο (για[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό γαύρο 300-400 γρμ αλάτι χοντρό 1 μπουκαλάκι ξύδι Ηλιέλαιο Μπούκοβο Λίγο ξύσμα λεμονιού 0.5 ματσάκι σέλινο 3 σκελίδες Σκόρδο Οδηγίες Πλένουμε,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό γάυρος χοντρό αλάτι ξύδι ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο ρίγανη 3 σκελίδες σκόρδο 1 καυτερή πιπεριά Καθαρίζουμε το γαύρο από τα εντόσθια. Σε γυάλινο σκεύος[...]
Πηγή: cooklos.gr