Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για το ταψί 150 γρ. αμύγδαλα λευκά, τριμμένα στο μπλέντερ σε σκόνη + 100 γρ. αμύγδαλα, χονδροκομμένα 160 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά συνταγής 4 φλιτζάνια αλεύρι σκληρό 3 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 φλιτζάνι σπορέλαιο 1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη 1 1/2 φλιτζάνι αμυγδαλόψιχα,[...]
Πηγή: icookgreek.com200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. σπορέλαιο 3 αυγά 175 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 100 γρ. πούδρα αμυγδάλου (λευκή αμυγδαλόψιχα τριμμένη στο multi) 1 1/2 κ.γ. μπέικιν[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 2 φλυτζ. φαρινάπ 1 βιτάμ σόφτ 1-1/12 φλ. τσ. ζάχαρη 4 αυγά 2 φλ. τσ. αμύγαλα χωρίς τη φλούδα τους 1/2 φλ. τσ. γάλα 1 κ. γλ. κανέλα 2 κ. γλ. μπαίκιν 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΕπειδή το αλεύρι που χρησιμοποιούμε είναι σχετικά λίγο και δεν βάζουμε σόδα ή baking powder, τον όγκο τον πετυχαίνουμε με την προσθήκη της μαρέγκας. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 2 φλιτζάνια του τσαγιού Ζάχαρη 1 φλιτζάνι του τσαγιού Κακάο 4 κουταλιές της σούπας Αυγά 4 τεμ Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι Μήλα 3 τεμ ή αχλάδια[...]
Πηγή: chefoulis.gr