Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
υλικά 900 γρ. χοιρινό κρέας από πανσέτα, κομμένο σε κύβους 3 εκ. 500 γρ. λινγκουίνε (ζυμαρικό) 1 φλ.κ. λευκό κρασί 4 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓεια σας φίλοι μου καλοί!!! Για σήμερα σας έχω μια πανεύκολη συνταγή για πανσέτες φούρνου με πορτοκάλι και φανταστική μαρινάδα...ένα φαγάκι γλύκισμα! Συνοδέψτε[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για την πανσέτα 1,5 κιλό πανσέτα 1 κ.σ. μέλι 2 κύβους κότας Ελαιόλαδο ½ πράσινο μήλο ½ αχλάδι 1 πορτοκάλι Σκόρδο Θυμάρι Δεντρολίβανο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 3 κιλά πανσέτα χωρίς κόκαλο 2 κ.σούπας μέλι 3 κύβους κότας (1 κύβο ανα κιλό κρέατος) 5 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια 75 ml λάδι φρέσκο θυμάρι και άλλα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 3 κιλά πανσέτα χωρίς κόκαλο 2 κ.σούπας μέλι 3 κύβους κότας (1 κύβο ανα κιλό κρέατος) 5 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια 75 ml λάδι φρέσκο θυμάρι και[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ: 1 Πανσέτα χωρίς κόκκαλο 2 πορτοκάλια Δενδρολίβανο Φασκόμηλο Αλάτι, Πιπέρι Μαραθόσπορο 3 σκελίδες σκόρδο Ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ανοίγουμε την[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (για 6 άτομα): 1½ κιλό πανσέτα χοιρινή Για το μαρινάρισμα: 2 κουτ. σούπας μίγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο 1 ποτηράκι ελαιόλαδο Για τη σως: [...]
Πηγή: megatv.com/cook1 ενιαίο κομμάτι πανσέτα χοιρινή (χωρίς κόκκαλο) γύρω στα 2 με 2-1/2 κιλά 2 κ.σ ελαιόλαδο 4 κ.σ κρέμα βαλσαμικό 1 κ.γ κοφτό μουστάρδα σε σκόνη 1/2 μικρό[...]
Πηγή: argiro.gr1 κομμάτι πανσέτα χωρίς κόκαλο γύρω στα 2-1/2 με 3 κιλά 2-3 σκ. σκόρδο με τη φλούδα τους λίγα φρέσκα βότανα λίγο ελαιόλαδο κρέμα βαλσαμικό για το γλασάρισμα[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 1 κιλό (τουλάχιστον) πανσέτα 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα δυνατή, Maille 2 κουταλιές σούπας μέλι 1 κουταλάκι τσαγιού θυμάρι[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr2 κιλά Πανσέτα (με ή χωρίς κόκκαλο) Αλάτι πιπέρι Λίγο θυμάρι Λίγο βούτυρο 3 μεγάλα πορτοκάλια (το χυμό τους) Οδηγίες Βουτυρώνουμε καλά την[...]
Πηγή: cookpad.com/gr