Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Σημείωση: ξέρω ότι οι περισσότερες -με πρώτες και καλύτερες τις συνεταίρες μου cook & betty- θα κάνετε ... μπλιάχ! Κάτι βέβαια που εμάς τους φαν των[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό σαλιγκάρια ζωντανά θυμάρι ή φρυγανια ή φιδέ ή 1 κούπα αλεύρι για το καθάρισμα των ζωντανών σαλιγκαριών 1 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 κιλό[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Τα σαλιγκάρια είναι περιζήτητα για τη νοστιμιά τους και σε όλο τον κόσμο θεωρούνται ένας εκλεκτός πρωτεϊνούχος και νηστίσιμος μεζές. Δυστυχώς συλλέγονται ακόμα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr30 σαλιγκάρια του βουνού, μαζεμένα και ταϊσμένα με τραχανά ή σιμιγδάλι. Τα ταΐζουμε 3 μέρες, μετά τα πλένουμε πολλές φορές. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα σε κρύο[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr1/5 κιλό σαλιγκάρια μεγάλα ή μικρά 4-5 κρεμμύδια κόκκινα κομμένα σε λεπτές λωρίδες 10-15 άσπρα μανιτάρια 1 κύβο ζωμό λαχανικών 2-3 φύλλα δάφνης 1 κ.γ κανέλα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 ή 8 άτοµα) 48 βρασµένα σε ζωµό σαλιγκάρια + 48 αποστειρωµένα κελύφη (δες προετοιµασία), 2 κουταλιές πολύ ψιλοκοµµένο φρέσκο κρεµµυδάκι, 2 γεµάτες[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (4 άτομα): 48 σαλιγκάρια ½ φλιτζ. τσαγιού ξίδι 10 γραμ. αλεύρι 2 ποτήρια ξηρό άσπρο κρασί 2 φλιτζ. τσαγιού ζωμό 1 μικρό κρεμμύδι 1[...]
Πηγή: greekcook.grΤι χρειαζόμαστε: 48 σαλιγκάρια ½ φλιτζ. τσαγιού ξίδι 10 γραμ. αλεύρι 2 ποτήρια ξηρό άσπρο κρασί 2 φλιτζ. τσαγιού ζωμό 1 μικρό κρεμμύδι 1 κοτσάνι σέλερι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr